ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣΑΣ;

Είστε ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ, Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ σας είναι ανύπαρκτη

Για μήνες – χρόνια – κάνετε ότι μπορείτε για να ξεπεράσετε τη γυναικομαστία. Έχετε δοκιμάσει όλες τις προπονήσεις από όλα τα περιοδικά και τους ιστοτόπους γυμναστικής. Σηκώνετε πολλά βάρη κάθε μέρα. Αλλά δεν έχει σημασία τι ασκήσεις κάνετε στο στήθος, απλά δεν μπορείτε να την κάνετε να φύγει.

Θέλετε απεγνωσμένα ένα αρσενικό στήθος, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί.

Εδώ είναι το θέμα…

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Η θεωρία που πετιέται από τους περισσότερους αποκαλούμενους «εμπειρογνώμονες» είναι ότι η γυμναστική των θωρακικών μυών σας θα σταθεροποιήσει ολόκληρη την περιοχή του στήθους σας, καθιστώντας τη γυναικομαστία σας πολύ λιγότερο αισθητή.

Εάν αυτό ήταν αλήθεια, η γυναικομαστία δεν θα ήταν ποτέ πρόβλημα για τους γεμάτους στεροειδή bodybuilders. Αλλά οι bodybuilders από τους κορυφαίους υποψήφιους για χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού. Στην πραγματικότητα, ένας κορυφαίος χειρουργός της γυναικομαστίας των ΗΠΑ λέει ότι οι ΜΙΣΟΙ από τους ασθενείς του είναι bodybuilders.

Έτσι, αν μέχρι και οι bodybuilders – που έχουν ήδη ένα στήθος τέρας- μπορούν να αναπτύξουν γυναικομαστία, νομίζετε πραγματικά ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τη δική σας μόνο με την ενδυνάμωση του στήθους σας;

Δεν έχει σημασία αν κάνετε χιλιάδες πιέσεις, κάμψεις, καθίσματα ή οτιδήποτε κάθε μέρα.

Θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ να έχετε ένα στρώμα λίπους που βρίσκεται πάνω από αυτό το μυ.

Και η οικοδόμηση του μυός πρόκειται μόνο να σπρώξει εκείνες τις λιπαρές κατακρημνίσσεις ακόμα πιο μπροστά, κάνοντας τη γυναικομαστία σας να φαίνεται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Όλη η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει στο γυμναστήριο προσθέτει στο πρόβλημά σας.

Έτσι πριν καν σκεφτείτε να αναπτύξετε τους θωρακικούς μύες σας, πρέπει να απαλλαγείτε από εκείνο το στρώμα λίπους που τους καλύπτει.

“ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ!”

Ε, έχετε δει τύπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι από εσάς και έχουν βυζάκια. Τι φταίει;

Λυπούμαστε που σας το λέμε, αλλά η “διατροφή” σας πιθανώς έχει κάνει τη γυναικομαστία σας χειρότερα.

Αν προσπερνάτε τρόφιμα και στερείστε μια σωστή διατροφή, έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά προς την μείωση των επιπέδων της τεστοστερόνης σας. Για τα επίπεδα των οιστρογόνων σας, όχι και τόσο.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό, αλλά εδώ είναι οι δύο μεγάλοι:

 • 1

  Πρώτον, ο περιορισμός του λίπους είναι ένας σημαντικός δολοφόνος της τεστοστερόνης. Η παραγωγή τεστοστερόνης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα λιπαρά οξέα και τη χοληστερόλη. Έτσι, εάν τρώτε πολλά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα, στερείτε στο σώμα σας τα βασικά συστατικά που χρειάζεται για να δημιουργήσει την τεστοστερόνη.

 • 2

  Δεύτερον, εάν δεν δίνετε στο σώμα σας επαρκή θρέψη (με άλλα λόγια, δεν κάνετε σωστή “διατροφή”) το σώμα σας δεν μπορεί να πάρει όλη την ενέργεια που χρειάζεται.. Για να διατηρηθεί η ενέργεια, επιβραδύνει μερικές από τις διαδικασίες που δεν σχετίζονται με την επιβίωση. Όπως το αναπαραγωγικό σύστημα. Που σημαίνει αντίο τεστοστερόνη.

Αισθάνεστε ότι απλά δεν μπορείτε να νικήσετε, έτσι;

ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΑΛΟΒΟΛΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ΣΑΣ

Υπάρχει χρόνος και χώρος για τις ασκήσεις στο στήθος. Δεν είναι τώρα. Και δεν λέμε ότι η απώλεια βάρους δεν είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Είναι, απολύτως. Απλά πρέπει να την κάνετε με τον σωστό τρόπο. Αλλά υπάρχει κάτι άλλο που σας εμποδίζει να κερδίσετε τη μάχη εναντίον της γυναικομαστίας σας.

Επειδή όταν έχετε ακόμα γυναικομαστία, παρά τα χρόνια άσκησης και απώλειας βάρους, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ που λείπει, δεν θα συμφωνούσατε;

Εδώ είναι το θέμα. Οι κύριες ορμόνες που ελέγχουν τα χαρακτηριστικά του φύλου των ανδρών και των γυναικών είναι η τεστοστερόνη και το οιστρογόνο. Οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν και τα δύο, αλλά οι άνδρες έχουν περισσότερη τεστοστερόνη και οι γυναίκες έχουν περισσότερο οιστρογόνο.

Ο ιστός του μαστού τροφοδοτείται από τα οιστρογόνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες αναπτύσσουν στήθος.

Ο λόγος για τον οποίο άλλοι τύποι έχουν ένα ευρύ, αρσενικό στήθος, ενώ εσείς είστε νούμερο Α;

ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0605/4710/5011/files/graph-results-copy-gr.png?v=1635501235

 

ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ΣΑΣ

Το σώμα (συνήθως) κάνει μια αρκετά καλή δουλειά από μόνο του για την παραγωγή και τη διαχείριση μόνο των σωστών ποσοτήτων τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Αλλά δυστυχώς για σας, όταν αυτή η λεπτή πράξη εξισορρόπησης πηγαίνει στραβά και το σώμα σας αρχίζει να παράγει περισσότερο οιστρογόνο από ότι θα έπρεπε, δεν χρειάζεται πολύ για να αποκτήσετε βυζάκια – και πριν το ξέρετε, γίνεστε θύμα των βυζιών.

Ανεξάρτητα από το πόσο βάρος χάνετε ή πόσες ασκήσεις στο στήθος κάνετε, αν οι ορμόνες σας δεν είναι υπό έλεγχο, δεν θα πάρετε ποτέ το επίπεδο στήθος που θέλετε.

Μπορεί να έχετε ήδη χάσει κάποιο σωματικό λίπος, αλλά μεταξύ μας, ίσως εξακολουθείτε να έχετε λίγο περισσότερο από το κανονικό ε; Και εξ αρχής προσπαθείτε να το μετακινήσετε, σωστά;

Δεν είναι δικό σας λάθος - ορίστε γιατί:

 • 1

  Τα υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων καθιστούν εύκολο το ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΠΟΣ και δύσκολο το ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΜΑΖΑ. Σίγουρα, οι μύες καίνε λίπος, αλλά μόνο αν μπορείτε να αποκτήσετε αρκετούς. Πάρα πολύ οιστρογόνο σημαίνει ότι θα παλεύετε να κερδίσετε αρκετούς μυς ώστε να χάσετε αποτελεσματικά και επαρκώς το λίπος του σώματος για να μειώσετε το μέγεθος της γυναικομαστίας σας.

 • 2

  Ο λιπώδης ιστός περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται αρωματάση που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνο. Ναι. Το σωματικό σας λίπος αυξάνει τα επίπεδα οιστρογόνων, ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ το πρόβλημά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέχρι να διευθετήσετε τα επίπεδα οιστρογόνων, η γυναικομαστία σας δεν θα πάει πουθενά.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0504/5357/7879/files/Gynectrol_2020-2-1.png?v=1629193022

ΤΟ GYNECTROL ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η ισχυρή φόρμουλα καταπολέμησης της γυναικομαστίας του Gynectrol περιέχει ισχυρά, φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και στη μείωση των οιστρογόνων ενώ στοχεύουν την περίσσεια λιπώδους ιστού στο στήθος σας (και παντού) για να μειώσετε το μέγεθος των βυζιών σας.

 


Sclareolides

Ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη σας κατά της γυναικομαστίας, το Sclareolides είναι μια ισχυρή γροθιά όταν πρόκειται για τη γυναικομαστία σας. Όχι μόνο συμβάλλει στη μείωση της υπερβολικής παραγωγής οιστρογόνων (η υποκείμενη αιτία όλων των δεινών σας), αλλά επίσης διεγείρει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Με μια καλύτερη ισορροπία τεστοστερόνης-οιστρογόνων, τελικά θα αρχίσετε να βλέπετε αυτούς τη γυναικομαστία σας να συρρικνώνεται. Το Sclareolides αυξάνει επίσης την παραγωγή μιας ουσίας που ονομάζεται cAMP, η οποία αυξάνει το ρυθμό απελευθέρωσης λίπους από τα κύτταρα (μια διαδικασία που ονομάζεται λιπόλυση). Όταν τα πλεονάζοντα αποθέματα λίπους στο στήθος σας αρχίσουν να εξαφανίζονται, το ίδιο θα κάνει και η γυναικομαστία σας!


Guggulsterones

Όπως και το sclareolides, τα Guggulsterones έχουν άμεση καταβολική δράση στον λιπώδη ιστό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας ισχυρός καυστήρας λίπους που μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού στο στήθος σας. Επίσης ενθαρρύνουν τον θυρεοειδή για να παράγει περισσότερες από τις ορμόνες που αυξάνουν το μεταβολισμό.

Όταν ο μεταβολισμός σας αυξάνεται, ολόκληρο το σώμα σας καίει λίπος γρηγορότερα, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να μειώσετε το συνολικό σωματικό λίπος (μια βασική στρατηγική για τη μείωση της γυναικομαστίας σας) και να διαλύσετε το επίμονο λίπος στο στήθος γρηγορότερα.


ΚΑΦΕΪΝΗ

Ναι, αλήθεια. Η καφεΐνη είναι ένας πολύ αποτελεσματικός καυστήρας λίπους επειδή ενεργοποιεί τα ένζυμα που ευθύνονται για τη λιπόλυση στον λιπώδη ιστό. Με άλλα λόγια, κυριολεκτικά λέει στα κύτταρα σας να κάψουν λίπος! Με την επιτάχυνση του ρυθμού με τον οποίο το λίπος καίγεται και εξαλείφεται από το στήθος σας (και από οπουδήποτε αλλού) οι ημέρες της γυναικομαστίας είναι αριθμημένες.

Η καφεΐνη αυξάνει επίσης τον μεταβολισμό, ενισχύοντας το κάψιμο λίπους ακόμη περισσότερο για να σας βοηθήσει να μειώσετε το συνολικό ποσοστό σωματικού λίπους. Για να επιταχύνουμε αυτά τα φοβερά αποτελέσματα κατά της γυναικομαστίας, έχουμε συμπεριλάβει τόσο καφεΐνη όσο και πράσινο τσάι στο Gynectrol.

Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που έχουμε συμπεριλάβει την καφεΐνη. Αυξάνει τις επιδράσεις του sclareolides. Ενώ το sclareolides αυξάνει την παραγωγή cAMP (η οποία συρρικνώνει τα λιπώδη κύτταρα), η καφεΐνη αποτρέπει την καταστροφή της, καθιστώντας τα αποτελέσματα κάθε συστατικού ακόμη πιο ισχυρά.


ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μαζί με το χρώμιο (το οποίο διεγείρει την ινσουλίνη, βοηθώντας το σώμα σας να μεταβολίσει καλύτερα το λίπος) και το κακάο θεοβρωμίνης (το οποίο έχει παρόμοια αποτελέσματα με την καφεΐνη βοηθώντας στη διαχείριση του σωματικού βάρους), η ισχυρή συνεργική φυτική φόρμουλα του Gynectrol είναι μια υπερδύναμη κατά της γυναικομαστίας που θα επιταχύνει την ικανότητα καύσης λίπους του σώματός σας και θα επαναφέρει τις ορμόνες σας.

WITH GYNECTROL YOU CAN FINALLY...

 • check-square-o - fontawesome copy

  Αποκτήστε την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ να βγάλετε την μπλούζα σας

  στην παραλία, στην πισίνα, στα αποδυτήρια ή στην κρεβατοκάμαρα, βγάλτε την με υπερηφάνεια γνωρίζοντας ότι αυτό που βρίσκεται από κάτω δεν είναι πλέον πηγή ντροπής και αμηχανίας.

 • check-square-o - fontawesome copy

  Φορέστε τα ΡΟΥΧΑ που θέλετε, όχι αυτά που πρέπει

  Αντικαταστήστε τα παχιά, άμορφα πουκάμισα σας με αυτά που τονίζουν το στήθος σας, μην το κρύβετε και ντυθείτε με αξιοπρέπεια κάθε πρωί γνωρίζοντας ότι ό,τι κι αν φοράτε, θα φαίνεστε ωραίοι.

 • check-square-o - fontawesome copy

  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ χωρίς να ανησυχείτε ότι όλοι θα σας κοιτάζουν

  Σταματήστε να πείθετε τον εαυτό σας ότι όλοι οι άλλοι δίνουν περισσότερη προσοχή στο χαλαρό στήθος σας από ότι στην δική τους προπόνηση και σταματήστε να ζείτε με το φόβο των αποδυτηρίων ο καιρός που γυρίζατε την πλάτη σας στην αλλαγή ανήκει στο παρελθόν.

 • check-square-o - fontawesome copy

  ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΤΕ για το καλοκαίρι, αντί να φοβάστε τον ήλιο

  Οι ημέρες που κρυβόσασταν σε εσωτερικούς χώρους ενώ όλοι οι άλλοι είναι εκεί έξω περνώντας τέλεια έχουν τελειώσει. Νιώστε άνετα φορώντας κοντομάνικα – ή και τίποτα- και κάντε κράτηση για τις διακοπές στην παραλία που λαχταράτε.

 • check-square-o - fontawesome copy

  Κάντε όλα τα πράγματα που πάντα ΘΕΛΑΤΕ αλλά ποτέ δεν μπορούσατε

  Πηγαίνετε για κολύμπι (χωρίς την μπλούζα σας), μάθετε σερφ, φορέστε εκείνο το ωραίο πουκάμισο, βγείτε ραντεβού- πολλά ραντεβού. Η γυναικομαστία σας σάς έχει κρατήσει πίσω για πολύ καιρό, αλλά τώρα μπορείτε τελικά να βγείτε εκεί έξω και να απολαύσετε τη ζωή σας απαλλαγμένοι από το βαρύ σύννεφο ντροπής κάτω από το οποίο ζούσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Όλη τη ζωή σας ντρέπεστε για το σώμα σας, αφήνοντας το στήθος σας να σας κρατήσει πίσω από το να κάνετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας. Σταματήστε να είστε όμηροί του πλέον.
Τώρα μπορείτε να ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και να δείχνετε το στήθος σας γνωρίζοντας ότι σας κοιτάζουν για όλους τους σωστούς λόγους – όχι λόγω των βυζιών σας. Ήρθε η ώρα να ανακτήσετε τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ σας και να ζήσετε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΦΙΧΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΤΕ

Όλη τη ζωή σας ντρέπεστε για το σώμα σας, αφήνοντας το στήθος σας να σας κρατήσει πίσω από το να κάνετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας. Σταματήστε να είστε όμηροί του πλέον.

Τώρα μπορείτε να ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και να δείχνετε το στήθος σας γνωρίζοντας ότι σας κοιτάζουν για όλους τους σωστούς λόγους – όχι λόγω των βυζιών σας. Ήρθε η ώρα να ανακτήσετε τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ σας και να ζήσετε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας.

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: