ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Παίρνουμε πραγματικές μαρτυρίες πελατών από ανθρώπους σαν κι εσάς κάθε μέρα.
Γιατί να μην γίνετε σαν τους χιλιάδες επιτυχημένους ανθρώπους που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα;
Ξεκινήστε το CrazyBulk ταξίδι σας σήμερα και σε λιγότερο από 30 μέρες θα μπορούσατε να πάρετε το ΔΩΡΕΑΝ CrazyBulk T-Shirt σας.

JOHN MILLER – ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Χρησιμοποίησε το Πακέτο Αδυνατίσματος CrazyBulks για 8 εβδομάδες.

John Before After Cutting Cycle

Περαιτέρω πρόοδος με Anadrole και D-Bal.

John seconed update - before/after

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ CHANDLER

cut-before-after

Χρησιμοποίησα το πακέτο αδυνατίσματος. Άλλαξα την τεστοστερόνη με το d-bal και πρόσθεσα επίσης το hgh-x2. Αγόρασα αυτό το πακέτο ελπίζοντας ότι θα με βοηθήσει να αρχίσω να αδυνατίζω για το καλοκαίρι και ξετρελάθηκα.

Πήγα από τα 85 κιλά στα 79 και εξακολουθώ να έχω την ίδια δύναμη με πριν.

Πρέπει να συνεχίσετε να γυμνάζεστε και να τρώτε υγιεινά όσο βρίσκεστε σε αυτό για να καταφέρετε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας. Γυμναζόμουν 7 ημέρες την εβδομάδα, και ακολουθούσα μια σχετικά αυστηρή δίαιτα, με δύο ελεύθερα γεύματα την ημέρα. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα και θα ξαναγοράσω στο μέλλον. Είναι ένα σπουδαίο συμπλήρωμα. Και είναι μόνο η αρχή.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ JESSIE

Jessie CrazyBulks testimonial

Jessies after pics

Χρησιμοποίησε το D-Bal για 1,5 μήνες

Έχω κερδίσει άπαχη μυική μάζα στα χέρια μου, τα πόδια, την πλάτη και τον πυρήνα. Τώρα έχω γραμμωμένες περιοχές εκεί όπου παλιά είχα σωματικό λίπος.

Πήγα από το 14% σωματικό λίπος στο 11%. Είμαι σε θέση να σηκώσω 10 κιλά περισσότερο από ό,τι μπορούσα πριν από ένα μήνα, και μπορώ να πιέσω 11 κιλά περισσότερο.

Πριν από τη λήψη του D-Bal, ένιωθα σαν να είχα φτάσει σε μια κορυφή και η μυϊκή μου μάζα δεν βελτιωνόταν όσο σκληρά κι αν δούλευα. Αυτό το προϊόν με βοήθησε να πάρω το σώμα που ήθελα. Φέτες και γραμμωμένο! ΛΑΤΕΥΩ τα προϊόντα της CrazyBulk!

Jessie, Αριζόνα

Ο ROY ΕΒΑΛΕ 13 ΚΙΛΑ

Roy gained some lean muscle mass

Χρησιμοποίησε: HGH-X2 και Winsol για 30 ημέρες.

Κέρδισε 7 κιλά και έγινε πιο γραμμωμένος.

Οι δικέφαλοι/τρικέφαλοι είναι εμφανώς μεγαλύτεροι, οι ώμοι πιο δυνατοί και πιο καθορισμένοι. Φλέβες στους βραχίονες, δικέφαλοι που εκτοξεύθηκαν.

Τα κέρδη δύναμης σε κάθε άρση αυξήθηκαν ραγδαία. Αισθάνομαι σαν ένα τέρας (και αρχίζω να μοιάζω με ένα) … θα συνεχίσω να τα αγοράζω ξανά και ξανά.

Roy, Τέξας

Ο SHEENA ΣΤΟ ANVAROL

Sheena on Anvarol

Χρησιμοποίησε: Anvarol για 6 εβδομάδες

Διατήρησε τη μυϊκή μάζα κατά τη φάση αδυνατίσματος – χωρίς συγκράτηση υγρών.

Πτώση 4% του λίπους στο χρόνο που χρησιμοποιούσα το προϊόν χωρίς δραστικά μέτρα – ήμουν ακόμα σε θέση να τρώω υδατάνθρακες και καλές μερίδες.

Δεν υπήρξε απώλεια αντοχής ακόμη και με μειωμένες θερμίδες. Δυνατότητα ολοκλήρωσης περισσότερων επαναλήψεων.

Πρέπει να πω ότι ήμουν λίγο αμφίβολος για το αν αυτό το προϊόν ήταν το «real deal», ωστόσο έμεινα ευχάριστα έκπληκτος. Το χρησιμοποίησα κατά τη διάρκεια της φάσης αδυνατίσματος για να προετοιμαστώ για έναν διαγωνισμό, οπότε δεν σημειώθηκε καμία πραγματική μυϊκή ανάπτυξη, όμως δεν έχασα και καθόλου. Έχω παρατηρήσει πόσο εύκολο ήταν το να αδυνατίσω χωρίς να χρειάζεται να πάρω τα συνήθη δραστικά μέτρα. Στην πραγματικότητα εξακολουθώ να τρώω υδατάνθρακες και δεν χρειάστηκε να τους κόψω τελείως αυτή τη φορά.

Επομένως, σίγουρα θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε σκέφτεται να το δοκιμάσει.

Sheena, NZ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ WILLIAM

William before after picture two

Χρησιμοποίησε το Πακέτο Αδυνατίσματος + HGH για ένα κύκλο ενός μηνός.

Άρχισα να χάνω βάρος στο στομάχι μου. Η γραμμή της μέσης μου μειώθηκε κατά 5 εκ. Το στήθος και τα χέρια μου έχουν αυξηθεί σημαντικά, το συνειδητοποίησα αφότου αρκετοί άρχισαν να με συγχαίρουν για τα κέρδη μου.

Η αντοχή μου συνεχίζει να αυξάνεται, στα 5 χρόνια που γυμνάζομαι δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορα κέρδη.

William before after

Περίπου πριν από ένα μήνα ένας φίλος μου ανέφερε αυτό το πακέτο αδυνατίσματος από την Crazy Bulk. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα αποτελέσματα που «ισχυρίστηκε» ότι πήρε. Αυτό που δεν συνειδητοποίησα ήταν ότι δεν αστειευόταν καθόλου. Αποφάσισα ξαφνικά να αγοράσω το πακέτο αδυνατίσματος μαζί με το Hgh. Τα αποτελέσματα άρχισαν να έρχονται τόσο γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να χάνω βάρος και να επιστρέφει η γράμμωση.

Όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι ήμουν 86 κιλά. Άρχισα να γυμνάζομαι και να έχανα αργά, μετά ξεκίνησα αυτό το πακέτο και το βάρος άρχισε να πέφτει. Το έβλεπα σε ό,τι κι αν έκανα. Από την αρχή αυτού του πακέτου μέχρι το τέλος έχασα σχεδόν 8 κιλά και είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος από ποτέ για να φτάσω νέους στόχους. Η δύναμή μου μεγάλωνε και μεγάλωνε. Από τη μία στιγμή στην άλλη ήμουν από τους πιο δυνατούς στο γυμναστήριο.

Όλοι πάντα λένε ότι το προϊόν τους θα λειτουργήσει σε 30 ημέρες και όλοι πάντα τους αγνοούν. Ξέρω ότι κι εγώ αυτό έκανα. Έκανα λάθος· Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ. Το βάρος που έχασα με ενέπνευσε να πιέσω τον εαυτό μου ακόμη πιο σκληρά. Δεν μπορώ να περιμένω να πάρω ακόμη ένα πακέτο για να συνεχίσω να βλέπω αυτά τα αποτελέσματα να έρχονται συνεχώς. Είναι μια δίκαιη τιμή, για τα απίστευτα αποτελέσματα, το νέο αγαπημένο μου προϊόν. Δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά άλλο προϊόν.
William

EMAIL ΑΠΟ MICHAEL

Michaels before-after

Χρησιμοποιώ το πακέτο όγκου της crazy bulk για ένα μήνα τώρα. Ο στόχος μου ήταν να αυξήσω τη δύναμή μου και να βάλω βάρος. Με τη βοήθεια της crazy bulk ήμουν σε θέση να καταφέρω ακριβώς αυτό.

Πήγα από τα 98 κιλά στα 102 μέσα σε ένα μήνα.

Οι πιέσεις μου αυξήθηκαν από τα 111 στα 143 σε μόλις ένα μήνα. Το σωματικό μου λίπος ήταν στο 33% και τώρα μειώθηκε στο 30%, χάρη στην crazy bulk και την γυμναστική 6 ημέρες την εβδομάδα. Έτρωγα αρκετά καθαρά αλλά θα μπορούσα να είχα φάει καλύτερα, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα ήταν σπουδαία.

Είμαι 41 ετών και ποτέ δεν είχα αποτελέσματα όπως τώρα με άλλα συμπληρώματα. Θα δοκιμάσω τώρα το πακέτο αδυνατίσματος γιατί θέλω να παραμείνω στα 98.

Michael, Βόρεια Καρολίνα

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ BRANDON

brandon-before-after

Γεια σας, μόλις τελείωσα την μηνιαία προμήθεια d-bal και anadrole. Ξεκίνησα ζυγίζοντας 75 κιλά με πολύ λίπος στο σώμα που έπρεπε να καεί. Τα πήρα για να χτίσω περισσότερο το σώμα μου και να αυξήσω το βάρος που σήκωνα. Το μέγιστό μου στον πάγκο ήταν τα 93 πριν τον κύκλο. Μετά έφτασε μέχρι τα 102. Το σώμα μου έχει γραμμωθεί πολύ περισσότερο από ό,τι πριν. Συνιστώ αυτό το προϊόν σε όποιον θέλει γρήγορα αποτελέσματα!

ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ TONY

tony-before-after-1

Χρησιμοποίησε το Dbal και Trenorol για 7-8 εβδομάδες. Αρχικά νόμιζα ότι θα λειτουργούσε αμέσως, αλλά δώστε του μια ή δύο εβδομάδες και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν θα το δείτε. Να τρώτε σωστά και να γυμνάζεστε 4 με 5 φορές την εβδομάδα και όλα θα αλλάξουν με εξαιρετικά αποτελέσματα / εμένα άλλαξαν και είμαι εντυπωσιασμένος. Θα το χρησιμοποιήσω και πάλι.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ZUBAIR

zubair-before-after

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ JOEL

joel-before-after

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ JAME

James before-after

Πριν δεσμευτώ στο DBAL το βάρος μου ήταν 84,2 κιλά. Μετά από μια περίοδο 4 εβδομάδων λήψης του DBal το βάρος μου αυξήθηκε στα 86,6 κιλά.

Έχω διαπιστώσει ότι όταν παίρνω DBAL τα επίπεδα ενέργειας μου στο γυμναστήριο αυξάνονται και η δύναμή μου στις πιέσεις έχει πάει από τα 80 στα 130 κιλά.

Το πρόγραμμα γυμναστικής μου διαρκεί 1 1/2 έως 2 ώρες την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Περνάω από όλες τις μεγάλες ομάδες μυών σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιώ την έκτη ημέρα για να καλύψω κάθε μυϊκό κύκλο που έχασα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και την ημέρα 7 ως ημέρα ανάπαυσης. Εκτός από την υγιεινή διατροφή – τα μόνα συμπληρώματα που έχω πάρει είναι το DBall και μια καλή κρεατίνη.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛ

Carl CrazyBulk before-after

Χρησιμοποίησε το Trenorol – 4 εβδομάδες (1 φιάλη).

Έβαλα 3 κιλά άπαχους μύες, ενώ έχασα 2 εκατοστά από τη μέση μου και έβαλα 2 εκατοστά στους δικέφαλους μυς μου, απλά εκπληκτικό.

Ήμουν στον όγκο οπότε δεν περίμενα καμία μεγάλη αλλαγή, αλλά ακόμη έχασα 2% σωματικού λίπους.
Όταν λαμβάνεται 30 λεπτά πριν από μια προπόνηση φαίνεται ότι σου δίνει λίγο περισσότερη δύναμη, κατάφερνα να εκτελέσω ότι 1-2 επιπλέον επαναλήψεις.

James, Μίλτον Κέινς

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ IAN

ian-before-after

Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της crazy bulk για σχεδόν 2 μήνες τώρα και έχω δει εκπληκτικά αποτελέσματα, η μπυροκοιλιά μου έχει εξαφανιστεί και τώρα έχω ένα γραμμωμένο 6 pack!

Σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το προϊόν σε όποιον παίρνει τη γυμναστική και το κέρδος μυών στα σοβαρά.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ANA

ana-before-after

Το Crazy Bulk (Winsol) ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Γυμνάζομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά αυτά τα προϊόντα με βοηθούν τρομερά. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με την ψυχική και σωματική μου διάθεση.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ RAMON

ramon-photo

ramon-before-after

Έχω ολοκληρώσει τις 30 ημέρες μου στο Testo-Max. Ξεκίνησα στα 104 κιλά, τώρα είμαι στα 97 και κατεβαίνω. Ξεκίνησα με μέση 91 εκατοστών και τώρα είμαι στα 81.

Η δύναμή μου στον πάγκο και στα πόδια μεγάλωσε. Στον πάγκο ξεκινούσα από τα 90 κιλά, τώρα από τα 143. Στα πόδια μου ήταν 272, τώρα κάνω πάνω από 430 κιλά με τα πόδια.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ THOMAS

thomas-before-after-1

Έμεινα στα 89 κιλά, αλλά κέρδισα μάζα στα χέρια μου στο σημείο που τώρα έχω ραγάδες σε ορισμένες περιοχές καθώς και στους μύες μου συνολικά. Επίσης γνώρισα μια ώθηση στην ενέργεια. Αρχικά, πήγαινα στο γυμναστήριο μια φορά την ημέρα, αλλά μετά από το Trenorol άρχισα να πηγαίνω δύο φορές και να ξυπνάω με ενέργεια.

Σχετικά με τη δύναμη ήμουν αρχικά σε θέση να σηκώσω 90 κιλά μέγιστο ενώ τώρα έχω φτάσει στα 100. Επίσης, έχοντας περισσότερη ενέργεια κάνω περισσότερες επαναλήψεις και σετ από ότι συνήθως
Θα ήθελα να συστήσω αυτό το προϊόν στους φίλους μου και στην πραγματικότητα το έχω ήδη κάνει και αναμένω να ακούσω τις εμπειρίες τους. Θα ήθελα να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν για ένα μήνα και έχω βιώσει καλά αποτελέσματα.

 

Ο AMMEIR ΚΑΙ ΤΟ SIX-PACK ΤΟΥ

six-pack-winidrol

HASSAN ΑΠΟ ΤΟ HAUGESUND

before-after-clenbutrol

Αγοράζω και χρησιμοποιώ τα προϊόντα σας, και τα λατρεύω. Αξίζουν τα λεφτά 🙂

ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΣ

before-after-crazybulker

 Ο CHRIS ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

chris-before-after

Η ρουτίνα μου ήταν δύναμη και υπερτροφία ώθηση και έλξη και πόδια.

Η συνεδρία της Δευτέρας ήταν ασκήσεις έλξης για δύναμη 5 σετ από 5 επαναλήψεις ασκήσεις έλξεων για πλάτη ώμους και δικέφαλους. Την επόμενη μέρα η ωθήσεις υπερτροφίας 3×12 επαναλήψεις ώμων, στήθους και τρικεφάλων. Την επόμενη μέρα δύναμη για πόδια 5×5.

Κατόπιν μέρα ξεκούρασης. Την επόμενη μέρα η έλξεις υπερτροφίας 3 σετ από 12 για τους ώμους και τους δικέφαλους. Το Σάββατο ήταν ώθηση για δύναμη 5×5 στήθος, ώμους και τρικέφαλους και τέλος υπερτροφία για πόδια την Κυριακή. Γυμναστική 6 ημέρες την εβδομάδα, αλλά συχνά κάνοντας και μια συνεδρία για τα πόδια για λίγο αερόβια άσκηση.

TONY EDWARDS – ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΓΚΟΥ

before-after-2

Tony Edwards – Η ιστορία μου
Το όνομά μου είναι Tony και αφότου ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν παχύσαρκος, ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου.
Πάντα ήμουν ένας μεγάλος τύπος, αλλά όταν χτύπησα τα είκοσι μου, έπεσα σε ένα κύμα κατάθλιψης και πρόχειρων φαγητών. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, όσο περισσότερο έτρωγα, τόσο πιο καταθλιπτικός γινόμουν. Και όσο πιο καταθλιπτικός γινόμουν, τόσο περισσότερο ήθελα να φάω.
Ήταν μόνο όταν πήγα στον γιατρό λόγω ενός πόνου στο πόδι μου όταν έμαθα τι μου είχε κάνει ο τρόπος ζωής μου. Είχα αναπτύξει μια σοβαρή περίπτωση ουρικής αρθρίτιδας before-after-2-ex1– πιθανότατα ως αποτέλεσμα του βάρους μου. Μου είπαν ότι ήμουν παχύσαρκος, και ότι αν δεν έκανα κάτι για αυτό, θα μπορούσα σύντομα να πάθω περισσότερα, ίσως ακόμη και να απειληθεί η ζωή μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο εκτός ελέγχου ήταν το βάρος μου.
Ελπίζοντας για μια γρήγορη λύση, έψαξα στο διαδίκτυο και προσπάθησα μια ολόκληρη σειρά από χάπια διατροφής και προγράμματα που υπόσχονταν θαυματουργή, γρήγορη απώλεια λίπους. Καμία έκπληξη, δεν δούλεψε τίποτα. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι για να αλλάξω τη ζωή μου, χρειαζόμουν μια πλήρη αλλαγή στάσης. Έκοψα το πρόχειρο φαγητό, άρχισα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και το βάρος μου άρχισε να πέφτει. Έχω χάσει σχεδόν 50kg μέσω ενός συνδυασμού γυμναστικής με βάρη και αεροβικής. Ήμουν ενθουσιασμένος με την πρόοδό μου, αλλά ενώ έχανα λίπος, μου ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσω οποιαδήποτε μυϊκή μάζα. Όσο κι αν μου άρεσε να βλέπω την πτώση στα κιλά, δεν ήθελα να γίνω κοκαλιάρης. Ήθελα να είμαι ένας μυώδης, γραμμωμένος άντρας!
Παρατήρησα ότι άρχισα να αναπτύσσω χαλαρό δέρμα και ότι ένιωθα αδύναμος. Ήξερα ότι έπρεπε να οικοδομήσω μύες, αλλά δεν είχα τη δύναμη ή την ενέργεια που χρειάζονταν για να σηκώσω τα βάρη. Σκέφτηκα τα στεροειδή, αλλά αφού το έψαξα, οι τρομακτικές παρενέργειες και το τεράστιο κόστος με σταμάτησαν. Αλλά ήξερα ότι με τα σωστά προϊόντα, θα μπορούσα να υπερφορτώσω τις προπονήσεις μου και ναbefore-after-2-ex2 αρχίσω να κερδίζω πραγματικά κάποια κέρδη. Τα είχα σχεδόν παρατήσει όταν βρήκα την CrazyBulk.
Μόλις έφτασα στο τέλος του δεύτερου κύκλου 8 εβδομάδων μου (4 μήνες συνολικά) και μου αρέσουν τα αποτελέσματα. Έχω κερδίσει πάνω από 8 κιλά καθαρών μυών, οι δικέφαλοι μου έχουν πάει από τα 5 εκατοστά σε πάνω από τα 8 και οι μηροί μου από τα 9 στα 11 εκατοστά. Έχω κερδίσει πάνω από 60 κιλά στον πάγκο μου και 90 κιλά στις καταλήψεις μου και οι προπονήσεις μου είναι σε εντελώς νέο επίπεδο. Και για να το ξεπεράσω, μόλις ολοκλήρωσα τον πρώτο μου μαραθώνιο, κάτι που δεν θα ονειρευόμουν ποτέ ότι θα μπορώ να κάνω πριν από λίγους μήνες.
Όταν κοιτάω παλιές φωτογραφίες του εαυτού μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν εγώ. Είμαι περήφανος για το πώς φαίνομαι τώρα, και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, είμαι χαρούμενος.
Ανυπομονώ να λάβω το t-shirt της CrazyBulk και το επόμενο πακέτο μου – θα δοκιμάσω το πακέτο δύναμης και θα πιέσω ακόμα περισσότερο αυτόν τον κύκλο!

MATTHEW WILLIAMS – ΟΓΚΟΣ ΜΕ ΤΟ CRAZYBULK

before-after-3

 

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ T-SHIRT ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ;
ΑΠΛΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ CRAZYBULK ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ!

Στείλτε τις φωτογραφίες πριν και μετά στο cs@cb-support.com, αναφέροντάς μας τους στόχους σας και πώς το CrazyBulk σας βοήθησε να τους πετύχετε και θα σας στείλουμε το δικό σας CrazyBulk T-shirt και ένα δωρεάν πακέτο της επιλογής σας.

Αλλά προτού να σπεύσετε να βγάλετε μία selfie, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα εξής:

Πείτε μας ποια προϊόντα CrazyBulk χρησιμοποιήσατε και για πόσο καιρό τα χρησιμοποιούσατε (πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν για τουλάχιστον 1 μήνα πριν υποβάλλετε τις φωτογραφίες σας)
Πρέπει να κρατάτε ένα μπουκάλι CrazyBulk σε τουλάχιστον 1 από τις φωτογραφίες σας (κατά προτίμηση και στις δύο)

Να είστε συγκεκριμένοι σχετικά με τους στόχους σας και τον τρόπο με τον οποίο το CrazyBulk σας βοήθησε να τους προσεγγίσετε. Για παράδειγμα, πόσο αυξήσατε τις πιέσεις σας στον πάγκο; Πόσο ποσοστό σωματικού λίπους χάσατε;

Μην ξεχάσετε να μας πείτε ποιο πακέτο θέλετε – αδυνατίσματος ή όγκου (ή οποιεσδήποτε 4 μεμονωμένες φιάλες). Επιλέξτε ένα εδώ.

Εάν μας στείλετε επίσης ένα βίντεο – μπορείτε να πάρετε το απόλυτο πακέτο (ή οποιεσδήποτε 6 μεμονωμένες φιάλες).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την υποβολή των φωτογραφιών σας συμφωνείτε ότι οι φωτογραφίες και η μαρτυρία σας θα χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα του CrazyBulk (δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία). Όλες οι καταχωρίσεις μαρτυριών υπόκεινται σε έγκριση και ενδέχεται να απαιτήσουν τη συμπλήρωση πρόσθετης έρευνας.

preloader