Το Συμπλήρωμα Τεστοστερόνης Σας Περιέχει Αυτά Τα 4 Ζωτικής Σημασίας Συστατικά;

Muscular young man holding blue pill isolated on white background.

Μερικά από τα καλύτερα συμπληρώματα για τους άνδρες είναι αυτά που αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, ειδικά για εκείνους που παλεύουν να αποκτήσουν μυς. Και καθώς γερνάμε, είναι ακόμη πιο λογικό να στραφούμε σε αυτά, καθώς τα επίπεδα t τείνουν να πέφτουν μετά την ηλικία των 50 ετών.

Αλλά δεν έχει νόημα να πάρετε ενισχυτές τεστοστερόνης χαμηλότερης ποιότητας, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε φυσικά συμπληρώματα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να καταλήξετε να αγοράσετε αναποτελεσματικά χάπια όταν δεν είστε βέβαιοι για το ποια φυσικά συστατικά θα πρέπει πραγματικά να περιέχουν εξαρχής.

Οι καλύτεροι φυσικοί ενισχυτές τεστοστερόνης περιέχουν μια συλλογή συγκεκριμένων συστατικών. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτά, ας ρίξουμε πρώτα μια πιο προσεκτική ματιά στη λειτουργία της τεστοστερόνης καθώς και των συμπληρωμάτων τεστοστερόνης.

Ώρα για t

Πρώτα απ’ όλα, η τεστοστερόνη είναι η βασική ορμόνη υπεύθυνη για τη σεξουαλική λειτουργία, την απόκτηση όγκου και το χτίσιμο μυών. Συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση της διάθεσης, στην οξύτητα του εγκεφάλου και στη συνολική ενέργεια. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι φέρει ένα υψηλό σημείο σπουδαιότητας στην ανατομία των ανδρών.

Εάν τύχει να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου τα επίπεδα t σας αρχίζουν να υποχωρούν, θα βρείτε τον εαυτό σας σε λήθαργο, αδύναμο, θα εμφανίσετε έλλειψη της libido και θα έχετε μια δυσκολία συγκέντρωσης. Τίποτα από αυτά δεν κάνει τη ζωή σας διασκεδαστική – και εδώ είναι που ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης μπορεί να γίνει πολύ ευεργετικό.

Αν έχετε ένα κορυφαίο συμπλήρωμα, μπορείτε πραγματικά να αναποδογυρίσετε τα θέματα σχετικά με τα χαμηλά επίπεδα t σας, αλλά βέβαια, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, για κάθε ποιοτικό κατασκευαστή συμπληρωμάτων, υπάρχει πάντα ένας άλλος που προωθεί μη αποτελεσματικά προϊόντα. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητάτε σε ένα συμπλήρωμα προτού αγοράσετε οτιδήποτε.

Τα Ενισχυτικά Τεστοστερόνης Λειτουργούν;

Αν ελέγξατε τα επίπεδα t σας στον γιατρό σας και είναι προφανές ότι πρέπει να αρχίσετε να λαμβάνετε ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά μη αποτελεσματικά προϊόντα στα ράφια από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε. Τα περισσότερα από αυτά περιέχουν πρόσθετα και μερικές φορές τεχνητές γεύσεις, χρώματα και συντηρητικά.

Οποιοσδήποτε τύπος συμπληρώματος γεμάτο σκουπίδια λειτουργεί αρνητικά και δεν έχει καλό αντίκτυπο στο σώμα σας. Το πεπτικό σας σύστημα δυσκολεύεται να διαλύσει τέτοια προϊόντα, και έτσι έχουν πολύ μικρή επίδραση στην τεστοστερόνη σας στο τέλος της διαδικασίας.

Σας συμφέρει πάντα να αναζητήσετε ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης που να περιέχει μόνο ποιοτικά συστατικά. Και αυτά είναι το d-ασπαρτικό οξύ, το tribulus terrestris, το panax ginseng και το εκχύλισμα fenugreek.

1 Το D-ασπαρτικό οξύ είναι ένα αμινοξύ που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα. Διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο νευροενδοκρινικό σύστημα ενός ανθρώπου, ειδικά όσο αφορά την παραγωγή αρσενικών ορμονών φύλου και ανδρογόνων. Από την άποψη των τροφίμων, το τυρί, τα αυγά, το κρέας, τα ψάρια, τα καρύδια και η βρώμη είναι όλες καλές πηγές του d-ασπαρτικού οξέος.

2 Το Tribulus terrestris είναι ένα φυτό που βρίσκεται στη Μεσόγειο. Λόγω των αγκαθιών των καρπών του, αναφέρεται συνήθως ως το κλήμα που τρυπάει. Και αυτό είναι το ίδιο φρούτο που οι άνθρωποι τρώνε συχνά για ιατρικά οφέλη. Λόγω των αγκαθιών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το τρώτε. Όταν όμως πρόκειται για χρήση του σε ένα μίγμα, χρησιμοποιούνται ο καρπός, οι ρίζες και τα φύλλα.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του tribulus είναι η βοήθεια στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Εξ ορισμού, βοηθά επίσης στη στυτική δυσλειτουργία και στην τόνωση της λίμπιντο τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

3 Το Panax ginseng είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις ψυχρότερες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου, όπου έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια ως ένα ελιξίριο για πολλά προβλήματα.

Μεταξύ ορισμένων αξιοσημείωτων οφελών του είναι η ικανότητά του να βελτιώνει τη συγκέντρωση, να ενισχύει τη διάθεση, να σταθεροποιεί το σάκχαρο του αίματος και να ενισχύει τη λίμπιντο. Μπορεί επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στην παραγωγή τεστοστερόνης. Τέλος, βοηθά στην αύξηση της ποσότητας του μονοξειδίου του αζώτου στο σύστημά σας. Το οξείδιο του αζώτου συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος στους μύες και είναι πολύ σημαντικό για την απόκτηση μάζας.

Το καλύτερο όσο αφορά το panax ginseng είναι το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε μια ρίζα και είτε να την φάτε ωμή, να την μαγειρέψετε με ατμό ή σε χαμηλή φωτιά για να την καταναλώσετε σε ολόκληρη τη μορφή της. Όταν παρασκευάζεται ως εκχύλισμα, ωστόσο, χρησιμοποιούνται τόσο οι ρίζες όσο και τα φύλλα.

4 Το Fenugreek είναι ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα. Μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε στη διατροφή σας παίρνοντας το σε σκόνη στο τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής σας και στη συνέχεια να το απλώσετε πάνω από μια σαλάτα. Σε μορφή εκχυλίσματος, τα πλεονεκτήματα προέρχεται από τους σπόρους αυτού του φυτού. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να το παίρνουν σε μορφή συμπληρώματος αν δεν τους αρέσει η γεύση της σκόνης.

Από μια προοπτική χτισίματος μυών, το fenugreek ενισχύει φυσικά την τεστοστερόνη, αλλά έχει και μια δεύτερη χρήσιμη λειτουργία. Οι άνθρωποι που παίρνουν fenugreek παρατηρούν μια αύξηση στην απελευθέρωση ινσουλίνης, η οποία είναι σημαντική για την αύξηση της μυϊκής μάζας μετά από μια προπόνηση με βάρη. Και ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, η λίμπιντο σας θα λάβει μια ωραία ώθηση με τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Μπόνους!

Ενέσεις Τεστοστερόνης

Μια τελευταία επιλογή στην οποία πολλοί άνθρωποι συχνά καταφεύγουν είναι οι ενέσεις τεστοστερόνης. Αυτός πραγματικά δεν είναι ο ασφαλέστερος τρόπος από αυτούς που μπορείτε να ακολουθήσετε. Αρχικά, αν δεν χρησιμοποιήσετε τη σωστή δόση, μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά από μια σειρά ανεπιθύμητων παρενεργειών. Τα πάντα από το πρήξιμο του μαστού μέχρι το ακραίο άγχος μπορούν να είναι αποτελέσματα των ενέσεων τεστοστερόνης. Δεύτερον, εάν χρησιμοποιήσετε μια βρώμικη βελόνα, μπορεί να προκαλέσετε μια λοίμωξη, ή και χειρότερα!

Τέλος, είναι παράνομες. Εάν σας έπιαναν, η φήμη σας θα διακυβευόταν και θα χάνατε και αρκετό χρόνο προπόνησης. Για το λόγο αυτό, είναι πάντα καλύτερο να παραμένετε σε μια ασφαλή, νόμιμη και φυσική εναλλακτική λύση.

Μια επιλογή που περιέχει και τα 4 συστατικά

Το Testo-max έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας όλα τα παραπάνω συστατικά, καθιστώντας το ένα πραγματικά δυνατό συμπλήρωμα για τα άτομα που θέλουν να αυξήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης τους χωρίς να παίρνουν επικίνδυνα ρίσκα.

Κάθε 3 χάπια του Testo-max περιέχουν 1500 mg d-ασπαρτικό οξύ, 225 mg tribulus terrestris, 188 mg panax ginseng και 150 mg fenugreek – όλα τα βασικά φυσικά συστατικά που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην τεστοστερόνη. Επιπλέον, είναι εντελώς νόμιμο και φυσικό.

Δεν υπάρχει καμία ντροπή στη λήψη ενός ενισχυτικού t

Απλά ακολουθήστε μερικές σοφές συμβουλές. Αν χρειάζεστε ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά παίξτε τα χαρτιά σας σωστά και λάβετε ένα που να έχει τα σωστά συστατικά σε σωστές ποσότητες.

Επίσης, φροντίστε να συμπεριλάβετε στην διατροφή σας άφθονο τυρί, αυγά, κρέας, ψάρι, καρύδια και βρώμη, ώστε να αυξήσετε τα επίπεδα του d-ασπαρτικού οξέος. Με αυτό τον τρόπο, μαζί με τη λήψη ενός συμπληρώματος όπως το Testo-max θα δείτε τα επίπεδα t σας να εκτινάζονται σε χρόνο μηδέν!

Το Testo-max περιέχει και τα 4 ζωτικά συστατικά

Το Testo-max όχι μόνο είναι 100% φυσικό, αλλά περιέχει και τα 4 συστατικά ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της t. Μεγιστοποιήστε τα επίπεδα τεστοστερόνης με ασφαλή τρόπο. Δοκιμάστε το Testo-max.

Leave a Reply