Ο ZUBAIR ΚΕΡΔΙΣΕ 11 ΚΙΛΑ ΑΠΑΧΩΝ ΜΥΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΓΚΟΥ!

ZUBAIR H.

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Διόγκωση

ηλικιακή ομάδα: 18 – 30


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Muscle Mass
  • Άπαχη μυϊκή μάζα

Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς αλλά κέρδους μόνο 6 κιλών, αποφάσισα να αρχίσω να ψάχνω για κάτι που να με βοηθήσει να επιτύχω τους στόχους μου για την οικοδόμηση του σώματός μου γρηγορότερα και έτσι έφτασα στην ιστοσελίδα Crazy Bulk. Στην αρχή φαινόταν υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, αλλά ακολούθησα το ένστικτό μου και παρήγγειλα τα προϊόντα όγκου, καθώς ήθελα να φτάσω σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος. Ήμουν πιο ενθουσιασμένος που ήξερα ότι τα προϊόντα ήταν νόμιμα και δεν είχαν παρενέργειες.

Μετά από 4 μήνες χρήσης των προϊόντων Crazy Bulk όπως τα DbalDecaduroTrenorol και Anadrole, το βάρος μου είχε πάει από τα 78 κιλά στα 89, δηλαδή βασικά έκανα κέρδη ενός έτους σε 4 μήνες και το καλύτερο από όλα, το έκανα φυσικά. Ο πάγκος μου επίσης αυξήθηκε από τα 75 κιλά στα 110. Τα καθίσματα και οι άρσεις θανάτου μου πήγαν από τα 100 κιλά στα 170.

Το Crazy Bulk έχει τα καλύτερα συμπληρώματα Bodybuilding που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, καθώς κανένα άλλο συμπλήρωμα δεν έχει καν πλησιάσει στο να με βοηθήσει τόσο πολύ να επιτύχω τους στόχους μου.

Είμαι τώρα στη φάση αδυνατίσματος και ελπίζω να πάρω περισσότερη γράμμωση και αγγείωση.

Είμαι βέβαιος ότι η Crazy Bulk θα με βοηθήσει να επιτύχω τους στόχους μου με το πακέτο αδυνατίσματός τους.

Όπως λέει και η παροιμία: “Μη χτυπάτε μέχρι να το δοκιμάσετε”, δεν θα απογοητευτείτε. 😉

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Γίνετε σαν τον hulk και στρέψτε όλα τα βλέμματα με τη Στοίβα Διόγκωσης Crazybulk. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τρελά κέρδη μυών και δύναμης.

ΠΑΚΕΤΟ ΟΓΚΟΥ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: