Ο ALLAN ΚΕΡΔΙΣΕ 4 ΚΙΛΑ ΜΥΪΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ANADROLE!

ALLAN Y.

εκτίμηση:


πρόγραμμα:

  • Διόγκωση

ηλικιακή ομάδα: 18 – 30


γένος: Αρσενικό


στόχος:

  • Muscle Mass

Μόλις τελείωσα τον πρώτο μου μήνα με το anadrole, είμαι πολύ αδύνατος και μου είναι πολimage5ύ δύσκολο να βάλω βάρος και σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία στο προϊόν σας, ζύγιζα μόνιμα 66 κιλά και δεν μπορούσα να τα ξεπεράσω μέχρι να πάρω το προϊόν σας.

 

Τρώω περίπου 5.000 θερμίδες την ημέρα γεμάτες πλούσιων πρωτεϊνών και υδατανθράκων, διατηρώντας παράλληλα τα λιπαρά στο ελάχιστο.
Από όταν πήρα το προϊόν σας πλέον ζυγίζω 70 κιλά σταθερά κάθε πρωί. Άρχισα μπορώντας να σηκώσω μόνο 47 κιλά στις πιέσεις πάγκου και πλέον φτάνω τα 61 και μάλιστα χτύπησα το μέγιστο των 68 κιλών για μία επανάληψη.

Σήκωνα 11 κιλά στις κάμψεις σφυριά και τώρα μπορώ να τις κάνω με 20.  Τα καθίσματά μου πριν ήταν 57 κιλά και τώρα μπορώ να φτάσω τα 67. Τώρα προσπαθώ να μαζέψω αρκετά χρήματα για ένα πακέτο όγκου ώστε να προσπαθήσω να πετύχω το στόχο μου να ζυγίσω 79 κιλά μέχρι το τέλος του έτους.

Μου άρεσε το προϊόν και την κοπέλα μου φάνηκε να μην την πείραξε η μόνη παρενέργεια που είχε, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Σίγουρα θα αγοράσω ξανά στο μέλλον, έχω πει ήδη στους φίλους μου για τα προϊόντα σας επίσης.

Ευχαριστώ. Από έναν άπιστο για το προϊόν που έγινε πιστός.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Για την υπεροχή δύναμη, Anadrole είναι η απάντηση. Καυσίμου τους μυς σας για τις προπονήσεις και τις αντλίες της ζωής σας με πρόσθετα σοβαρά κέρδη μεγέθους.

ANADROLE (ANADROL)

(25)
Εμπορίου: 69.99€
59.99€ οικονομίες: 10,00€

X

20% ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

Άστραπιαίες Εκπτώσεις

Κερδίστε 20% χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό-κουπόνι sale20

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ

X

Η προσφορά λήγει σε: